[]

ayakta uyuyan köpek!

yatmıyor hayvan yahu, kafasını bir yere dayarsa dayıyor, yoksa oturduğu yerde kafası aşağı düşene kadar uyuyor. manyak mıdır nedir? bir sorun yoktur değil mi? üzülüyorum da garibana, yatarak uyumaya nasıl alıştırılır ki? (ilk defa bu kadar abuk bir hayvan sorusu sordum zannedersem)




 
kucağıma oturup uyuyor. yaşını bilmiyorum ama genç yetişkin. yeni geldi dün. bir aydır kafesteydi ölümden döndü. evde köpeğe yönelik çok alan var, ama 4 kedi 2 köpek var bu çocuktan başka, dünden bu yana daha oyuncak bile paylaşamadılar, bırakın yatağı :)


  • mutevazi  (16.03.15 19:32:18) 
Sizin yaninizfa guvende hissediyor demek ki. Bu guzel bir sey. Bizim kopegimiz bizle yatiyor. Yatakta, bacagimizin arasinda yani. Temas da ederek.


  • brad pitt  (16.03.15 19:36:28) 
şimdi şöyle sevgili krysrn, ben hayvan kurtarma yapıyorum. çocuklarım o yüzden yeni gelen köpeklere çok alışıklar, evdekiler açısından sorun yok yani onların huyunu suyunu biliyorum zaten. biri çok yaşlı hiçbirisi umrumda değil, öteki üç gün kıskanır dördüncü gün oyun oynamaya başlar. bu çocuk huzursuz olmasın, benim derdim o. zaten kendi çocuklarımın ona diş bilememesi için elimden geleni yapıyorum kucağımda yeni çocuk yatıyorsa mutlaka öbür köpeğimle temas mesafesindeyim, sürekli okşuyorum. en çok onu seviyorum vs klasik eve yeni hayvan gelince yapılanlar işte :) mama konusunda da köpeklerden biri sıkıntılı benim, ona da mamasını ayrı veriyorum zaten, diğer ikisi çok sorun yaşamıyorlar. su kapları iki taneydi ama yeter demiştim, onu da üçe çıkartayım madem. var mı başka tavsiyeniz?

iki üç saat çıkamayız bu arada, parka falan gidemiyoruz zaten çünkü yeni çocuğun tüyü yok ve çıkınca çok üşüyor. kıyafet giydirdim ama yine de çok tutamıyorum dışarıda, çünkü sık banyo yapıyor bir aydır uyuz yüzünden, üşütür diye korkuyorum. ciğerleri enfeksiyonluydu yeni düzeldi zaten, tekrar üşütmesin. normalde de zor nefes alıyor zaten cinsinden dolayı.
  • mutevazi  (16.03.15 19:49:51 ~ 19:52:17) 
uretim ciftliginden mi atmislar? :( sunu hatirlatti bana www.youtube.com


  • bir varmis bir yokmus  (17.03.15 00:13:33 ~ 00:15:57) 
köpekleri bilmiyorum ama atlar tetikte olmak için ayakta uyurlar. güvende hissettiklerinde sadece yatarak uyurlar. kafeste, barınakta, kliniklerde bir sürü köpeğin sesi nedeniyle tedirginlikten böyle bir alışkanlık edinmiş olabilir. sarılıp yatsanız belki yatmaya alışır.


  • madarch  (17.03.15 08:52:15) 
@bvby nereden atıldığını bilmiyorum, uzun zaman barınakta kalmış olduğunu biliyorum, bir de daha önce doğum yapmış onu biliyorum. geçmişiyle ilgili başka hiçbir bilgim yok.

@madarch, sarılıp yatıyorum, zamanla düzelir herhalde.
  • mutevazi  (17.03.15 19:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.