[]

Vatan Bilgisayar Toplama PC montajı yapar mı?

HDD, işletim sistemi ve monitör hariç diğer bütün donanımları Vatan Bilgisayar'dan sipariş vereceğim. Bu yukarıda saydığım parçaları Vatan'dan almadım diye montaj yapmayı reddederler mi yoksa herhangi bir sorun çıkartmadan yaparlar mı?




 
Yaparlar


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (16.03.15 16:51:21) 
Yaparlar, bana yaptılar. Tabi hepsini tek dükkandan alman lazım, kargoyla toplayıp dükkana götürme.


  • harzem  (16.03.15 17:03:52) 
Yapıyorlar ama rezalet bir işçilik. Kablo düzenlemesi yok, Çarşamba pazarı gibi oluyor kasanın içi. Üşenmezsen kendin toplaman en güzeli. Yarım saate ayağa kaldırırsın makinayı. Webe özel indirimler falan da üç beş daha ucuza gelir hem.


  • Giovanni Pipitto  (16.03.15 19:18:55) 
@Giovanni Pipitto

Zaten webden alacağım ürünleri. Bir kaç tanesi de indirimli. Kendim de yapabilirim montajı fakat bu macun sürme vs. gibi ince işçilik gerektiren şeylerde hata yapmak istemiyorum.
  • Skey295  (16.03.15 19:54:58) 
onlara yaptırmana gerek yok..zaten çok itinalı çalışmıyolar.
kendin baştan aşağı çok rahat yaparsın. kasa için hava sirkülasyonu için kabloları filan iyi izole etmelisin bence.
macun sürmede bir şey yok pek. olmadı int.de videolarından izlersin. ki birkaç senede bir yenilemek gerekiyor macunu.
  • gibicibicis  (16.03.15 20:55:47) 
yapar da senin takıldığın durum ne? onlardan aldıklarını onlar toplasın, ayrıca aldıklarını kendin tak?

ha mesela benim gibi manyaklar ürünleri kutularından tek tek çıkartıp kendi montajlamayı sever. öyle bir arkadaşın varsa iyilik yapmış olursun.

zaten ince işçilik diye bir şey yok. işlemci macunu dediğin ufak bir top sıkıyorsun sonra kredi kartı benzeri bir şey ile sıvıyorsun işlemciye. uğraşmam diyorsan işlemciye veya heatsinke bir top sıkıp montajlıyorsun, yayılıyor o. ha, zaten amd işlemciler heatsinki macunlu olarak geliyor, direkt monte ediyorsun. intelleri bilmiyorum. kasanın tetik, led vs çıkışları kafanı karıştırır, o da anakart kitapçığında veya anakart üstünde zaten yazıyor.

şunu da söyleyeyim, vatan pc elemanları anakartı normal monte eder. bana sorsan vida yerlerine pul koyarım öyle vidalarım mesela..
  • patr  (16.03.15 21:51:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.