[]

yalaka akraba

www.eksiduyuru.com


Şurada bahsettim

Babamın bi büyük abisi herhalde aman işte yeğeninden biri efsane yalaka.
bugün o yalaka olanın kardeşi ise gitmeyecekti.


-Kaldı ki biz hiçbiri ile görmüşüyoruz. Bu ne samimiyet -

Dün gitmez olaydık cenazeye! Ne ara samimiyet kurdular bugün babamdan işin yoksa Akhisar à götür demişler babamda işim yok demiş bulunmuş.


La havle! Şimdi tlf ü açıp ulan G.t veren daha düne kadar babam yoktu şimdi ne bok yemeye arıyorsun hadi silktir git diğer amcanı ara demek istiyorum.


Sinir oldum ya. Yarın annem gidecekti taziye için goturmuyorum da. Bok yesinler.

 
"Kaldı ki biz hiçbiri ile görüşüyoruz."

olayin genelini bu sekilde anlatmissin hocam. sadece birinin vefat ettigini anlayabildim. Allah rahmet eylesin.
  • brkylmz  (16.03.15 16:45:57) 
düzelttim de.
Amca oğlu babama yalakalık yapıyor babam da saf saf kabul ediyor! Olay bu ben çağırsam hayatta kabul etmezler bir daha tlf à bakmazlar

  • indescribable  (16.03.15 16:55:19) 
Adam işi biliyormuş.


  • sehpa fx350  (16.03.15 17:13:05) 
olayın iç yüzünü anlatsam yolda görüp selam vermezsiniz o derece sevimsiz.

İşini bilen yalaka babam saf çünkü. Hayır annem sabah söylemiş eve erken gel kız ders çalışacak sınavı var diye adam bunu bile bile kabul etmiş.

Ölür müsün öldürür müsün!

Bu ne yuzsuzluk canım sen beni arama sorma taziye ye geldik diye bi anda amcası ol yeğeni ol. İşleri düşünce ulaşmayı bilen şeref yoksunları biz darda iken niye aramadı sormadı. Bu nasıl insanlık akrabalık ya.
Hepsi geberse de kurtulsak valla ya.


Bu yalaka eleman da kalkmış dün cenaze olmasına rağmen gayet normal hayatta sürekli görüşüyoruz gibi bana gündelik sorular soruyor niye gelmediniz düğünüme diyor. Neymiş babama söylemiş mis. verdim cevabı oturdu yerine.



Çok sinirliyim hem babama hem yalaka amca oğluna. İt oğlu it
  • indescribable  (16.03.15 17:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.