[]

Gönüllü çalışma?

Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve bir dernekte gönüllü olarak çalışmak istiyorum ama bugüne kadar başvuru yaptığım iki dernek de geri dönmedi. Dönmemeleri için bir neden yoktu. Bu olağan bir durum mu? Ne yapmam lazım? Olağansa sizin önerebileceğiniz bir dernek var mı?




 
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği projelerinde öğrencilere de yer veriyor.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (16.03.15 12:08:23) 
tarlabaşı toplum merkezi


  • mistreated  (16.03.15 12:08:52) 
Tarlabaşı toplum merkezinin tam da yarın yeni başlayanlar için gönüllü eğitimi varmış burdan duyurmuş olayım :) başka önerebileceğiniz dernek varsa hepsine açığım


  • rivulet  (16.03.15 12:12:33) 
Türkiye omurilik felçlileri derneği var, ataköy'de, ihtiyaçları da var, seve seve kabul ederler, Gülüm Hanım vardı orda onu bul, çok tatlı insandır, anlaşırsınız..


  • alttaraf  (16.03.15 12:35:39) 
@alttaraf dönüş yapmayan iki dernekten biri o maalesef.


  • rivulet  (16.03.15 12:55:38) 
Tarlabaşında mültecilerle çalışma olabilir. İlla dernek olmayhacaksa Göçmen Mutfağı var.
TOG üniversitlerde aktif. O da olabilir.

  • Cursed Chico  (16.03.15 13:18:49 ~ 13:22:48) 
nelerle ilgileniyorsunuz?


  • elxa  (16.03.15 13:21:23) 
Göçmen Mutfağı'na da bakacağım.

Aslında yaşlılarla ilgili çalışma yapmak isterdim ancak Huzurevi Kurma ve Yaşatma Derneği adında sadece bir tane bulabildim, o da bana çok huzurevi merkezli geldiği için başvurmadım ama aklımın bir köşesinde tutuyorum.

Otizm veya omurilik felcine sahip insanlara da destek olmak isterim, zaten başvurduklarım bu ikisi ile alakalıydı.

Onun dışında eğitimim uygun olmadığı için çocuklarla çalışabilir miyim bilmiyorum ama onlara derslerinde yardımcı olabilirim.

Siyasi bir amacı veya misyonu olan derneklerle ilgilenmiyorum.
  • rivulet  (16.03.15 13:26:40 ~ 13:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.