[]

şu an en alınası telefon nedir?

merhaba. avrupadayım. bu işe ayırabileceğim 700 euro civarı bir bütçe var ki bir iphone 6 16gb parasıdır. iphone şekil mekil, satınca da piyasası hep var ama sanki daha ucuz androidlerin özellik açısından biraz gerisinde kalıyor gibi. androidlerde de hep bir kasılma, 2 sene sonra çöp haline gelme durumu var. böyle hem şık, hem iyi özellikli, hem dayanıklı, hem de zamanın gerisine düşmeyecek tatminkar bir telefon var mıdır bildiğiniz? yoksa ayfonu al otur mu dersiniz? ne dersiniz?




 
paran olduğunu söylediğin için bu yorumu yapıyorum, kaliteli şeyler seviyorsan iphone. nerd isen android alabilirsin


  • ssyumusakg  (16.03.15 11:14:35) 
nexus 6


  • bryan fury  (16.03.15 11:30:17) 
iPhone.


  • i was made for you  (16.03.15 11:32:28) 
Nexus 6 nin pil sorunu yoksa al. Ya da xperia z3.


  • comptrol  (16.03.15 11:34:42) 
Tabiki iphone almalısın. ios işlemcisi yeter. Android lerde belki bir çok uygulama ücretsiz olabilir ama kesinlikle kalite istiyorsan iphone.


  • mortingensitrayzee  (16.03.15 11:39:05) 
Z3 compact, g3 nexus 6.


  • cetoxim  (16.03.15 11:40:52) 
sorunu oku,adan yanit vermistim. Para dert degilse git iphone 6 plus al.


  • comptrol  (16.03.15 12:10:39) 
ios'u işlemci sananların tavsiyelerini takma yeter. Android artık nerd işi değil, telefonları al kurcala, eline cuk oturanı, şeklini şemalini sevdiğini al. önce kullanıcı yorumlarını da oku, kronik sıkıntısı var mı diye.


  • kimlanbu  (16.03.15 12:23:30) 
teknolojiden anlamam diyorsan ayfon al. teknolojiyi severim dersen android.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (16.03.15 12:24:37) 
adam telefon önerisi istemiş, altta android mi ios mu muhabbetleri yürümüş. oğlum siz nasıl bir kafaya sahipsiniz lan? sosyal hayatınızda nasıl ilişkilerinizi sürdürebiliyorsunuz yeminle hayret.


hacı iphone 6 ve plus kullanmadım ama kullananlardan gördüğüm kadarıyla taş gibi telefon. pişman etmez. elime aldım kurcaladım, ben kaliteyim iimajını veriyor ve performansı da çoğu telefonu osurtacak cinsten.

m8 düşünebilirsin ki bu da aynı şekilde performansıyla amına koyuyor ortalığın.

note 4 ü 2 gün önce arkadaşın elinde görüp kurcalama fırsatım oldu, olmuş diyebileceğim bir telefon. ileride ne olur bilmiyorum tabi zaman geçince.


ben z2 kullanıcısıyım. z2 buysa z3 fazla fazla yeter sanırım. 6-7 aylık z2 kullanıcısıyım, hiç bir an niye bu telefonu aldım ki lan demedim?


telefon alırken insanda en iyisini almak diye bir yönelim oluyor. ama en iyisi diye bir şey yok. birinde bir fazla varken, aynı zaman da bir eksik var. sen kendine uyanı alacaksın. hepsinin bir arada olduğu bir telefon yok. m8 tasarımı mükemmel, apple performansı harika ama ios un kronik faşist sorunları var, z2 su geçirmez performansı iyi falan filan. zibilyon tane + - var yani.
  • syozkn  (16.03.15 14:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.