[]

liseliler bilir

bizim zamanımızda(liseden 2001de mezun oldum) sadece öss vardı şimdi sanırım yine 2 aşamalı olmuş sınav. ben fm mezunuydum. ben şimdi tekrardan üniversite okumak istesem bu 2 sınava da giriyorum değil mi?

bir de bizim zamanımızda okul puanı çok önemliydi hala öyle mi? eğer öyleyse benim okul puanım şimdi neye göre hesaplanıyor?

son olarak da bu sınavda matematikte türev integral falan var mı? ben sayısal mezunu olarak her soruyu çözüyor muyum? tarih coğrafyada hepsini çözmem mi gerekiyor? bilgisi olanlar ufak bir özet geçebilirlerse sevinirim
teşekkürler

 
Ygs ve lys diye ayırdılar. Ygsye giriyorsun, lysden de en az ikisine girmen lazım.
Sayısalcıysan mat-geo ve fen sınavlarına gireceksin.
Okul puanı hala önemli, neye göre hesaplanır bilmiyorum ama.
Lys kısmında türev integral tabi ki var. Mat2 de bayağı konu var.
  • bir nick var benden iceri  (16.03.15 01:25:12) 
Okul puani hesabinda eskiden gittiginiz lisenin basarisi onemliydi, simdi sadece yuz uzerinden ortalamanizi bir katsayi ile carpip ekliyorlar okula bakmadan.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (16.03.15 08:14:36) 
Mobildeyim edit yapamiyorum hedef yuksekse evet cozmeniz lazim sosyali de. tarih cografya felsefe din sorulari var.
Universite okumus olmak ve hayat tecrubesi cok sey katsa da sinavda incik cincik cok sey var ve esek gibi calismak lazim iyi bir derece icin. Cok fazla soru cozmek lazim soru tiplerini ogrenmek lazim.

  • babamasoliimbananickaldirsin  (16.03.15 08:17:46) 
mf-4' te 390 puan nasıl bir puandır? bu puanı alabilmek için çok mu yüksek netler yapmak lazım?


  • sta  (16.03.15 10:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.