[]

çiğ köfte furyası azalarak bitiyor mu yoksa bitti mi?

geçen sene bu zamanlarda yemeksepetinde çiğ köfte siparişi verebileceğim en az 10 yer vardı. şu anda tek bir tane bile yok. hepsi birden kaybolmuş gitmiş. dedim benim oturduğum semte özeldir herhalde bir de şehir genelinde bakayım ne kadar yer var diye çok çok az kalmış öyle de.

etrafta da öyle eskisi kadar yoğun rastgelmiyorum artık. bir ara adım başı çiğköfteci olurdu.

bitti mi bu furya artık her önüne gelen çiğköfteci açıp durmuyor herhalde?

 
Bi şey diyim mi? Bu bence bi geliyo sonra pırt diye bitiyo. Insanlar önce yiyo sık sık sonra bezip bırakıyor. Buna dikkat ettim. Kapansınlar kapanmasınlar ama ilgi kısa süreli gibi.


  • wibbly wobbly timey wimey stuff  (15.03.15 21:11:48) 
VEganlar bitmedkçe bitmez.


  • Cursed Chico  (15.03.15 21:22:40) 
Yok bitmedi her gün bir iki yer daha ekleniyor. Yalnız tekil yerler kapanıyor Yaygın zincirler şube Açıyor ondan dolayı öyle düşünmüş olabilirsin


  • efrasiyab87  (15.03.15 21:27:34) 
bardakta mısır çubukta patates gibi işte. aa bunda iyi para var diyor herkes o işe giriyor. sonra azalarak bitiyor


  • hononu  (15.03.15 21:31:00) 
talebe göre (talep düştüğü için) arz azalıyor beyler. gerçi arz fazlalaştığı ve talep aynı kaldığı için de arzın azalma durumu var. 2. durum daha mantıklı.

bunlar hep mikro iktisat. :D
  • dead and broken  (15.03.15 22:38:01) 
ya bende de oluyor bazen, önceden sipariş verdiğim yerlere tıklıyorum bakıyorum bu dükkan sipariş almıyor diyor, 3 gün sonra tıklayınca sipariş alıyor gözüküyor.
civardaki bi iki iyi çiğ köftecinin numarasını bir yerde sakla.
bi de ankara'da acılı acısız ayrımı olmaması iflahımı kuruttu :/
  • mesgul ve huzursuz  (15.03.15 23:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.