[]

YGS'de hakkımda tutanak tuttular

18 yaşımda çekilen ve süresi henüz dolmayan fotoğrafım ve 20 yaşımda çekilen fotoğrafı ihtiva eden kimliğimle 21'imde bugün sınava girdim. Görevliler fotoğrafları bana benzetemedi, sınavına devam et dediler ve çıkışta dilekçe doldurduk. Kişinin ben olduğumu beyan ettim, imza attım. Sonra bina başkanının olduğu odadaki kameraya kimlik numaramı, adresimi ve ismimi okudum. Teşekkür edip gönderdiler. Bir sorun olur mu? Emeğimin boşa gitmesini istemiyorum.




 
yok neden olsun. mutlaka cıkar dogrusu ortaya hic canını sıkma durduk yere. umarım guzel bir sey alırsın, tebrikler


  • cokponcik  (15.03.15 13:07:33) 
hiçbir şey olmaz.


  • oğlum çok zor lan  (15.03.15 13:10:30) 
Bir sorun olmaz, adamlar dogru olani yapmis.


  • comptrol  (15.03.15 13:15:05) 
Yapılması gereken yapılmış. Böyle bir durum karşısında görevli kitapçıklarında izlenmesi gereken yol aynen yazdığın gibidir zaten.


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (15.03.15 13:15:29) 
Rahat ol bi sorun yok


  • isimmisimyok  (15.03.15 13:17:51) 
bir şey olmaz, kurallara uymuşlar.


  • hellojack  (15.03.15 13:41:25) 
şanslısın kardeş , geçen sene kızın birini eğitim bilimleri sınavına almamışlardı ve polisler hırsız vs gibi şeyler söylemişti.sınava alınmadı yani karakola ifade vermeye gitmişti. 500bin tl lik tazminat davası açmıştı osym'ye.

ha duruma gelirsek , rezillik şanslısın dediğime bakma. bir insan üç senede nasıl değişebilir ki? onu geçtim moralinde bozulmuştur sınavdayken.
geçen burada da konuşmuştuk , fotoğrafta üç numara saç var , şimdi saçım nispeten omzumda.
biraz gözetmenle alakalı bir durum sanırım , bizim gözetmenler yaklaşık 60 yasında iki bayan hocaydı. sıralar sallanıyor mu diye kontrol bile ettiler sınav başlamadan önce , sallanan sıralara kağıt vs bir şey getirttirip sabitlettiler.

sınavın geçerli olur bu arada ve yönetmeliğe uygun davranmışlar sorun yok. kendini ispatlarsın bir şekilde zaten durum ciddiye binerse ki sanmıyorum dilekçe osym'ye basvuru hemen.

itiraf: resmi ev adresimi bende bilmiyorum bulvarlı bir şeyler , eski sistem mahalleli adresimi biliyorum ama resmiyette öyle geçmiyor :)
  • ketcapli dondurma  (15.03.15 13:53:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.