[]

3 laptop arasından tercih

laptop alıcam 3ü arasında kaldım. dolar daha da yükselmeden almam lazım artık bir tane.

www.mediamarkt.com.tr

www.mediamarkt.com.tr

www.ebrarbilgisayar.com

asusu alasım var. tipi daha çok hoşuma gidiyor yanılmıyorsam metal kasa ama donanım olarak en kötüsü de o gibi.

delllerin biri freedos o yüzden soğuk bakıyorum diğerini de internetten almak zorundayım ama ben bir kısmını nakit geri kalanını taksit yapmayı planlıyordum.

çok aşırı fark var muhakkak bunu al derseniz alırım ama.

son olarak bunları alma şunu al önerilerine de açığım. 2000 lirayı geçmesin istiyorum. ekran kartı da dandik olmasın. 750gb altı harddiski olmasın. ram de 4ten fazla olsun aradıklarım bunlar.

 
edit: yatıyorum şimdi tikler yarın öğlene.


  • jjwa  (15.03.15 04:15:00) 
Al demeden önce şunu diyeyim .öncelikle ne için alacağınız önemli.benim gördüğüm en büyük hata ,internette birkaç işlem,müzik,ofis işlerine yönelik bir bilgisayara bu parayı vermek .bunu zaten şuan 350-400 liralık şimdi üretilmeyen core duo işlemciye sahip bilgisayarlar hiç takılmadan yapar.
Grafik, tasarım,cad cam işleriyle uğraşmıyor, oyun oynamıyorsanız boşverin.
Free dos olmasına bakmayın bazılarının. sonradan istediğinizi win7,win8 ,linux yükleyebilirsiniz. İş ,otomasyon ve dizaynı güzel ısınmayan metal kasalı bir şey istiyorsanız dell latitude serisine bakın .(bazılarında web cam olmaya biliyor)
  • 1adam  (15.03.15 07:32:11) 
Hepsinun ekran karti da bisike yaramaz. 850m olsun en kotu.


  • comptrol  (15.03.15 07:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.