[]

macbook'ta şarkı bilgilerini düzenlemek

teknik işlerden anlamadığım için bir türlü beceremedim. albüm, sanatçı bilgisi gibi bilgileri macbookta nasıl düzenleriz?




 
bilalh.github.io
bunu indirin

  • masa penisi  (14.03.15 23:20:59) 
masa penisi@, "kimliği belirsiz bir geliştiriciden geldiği için açılamıyor" uyarısı veriyor. nasıl açacağım? güvenilir mi?


bunun dışında uygulamalar'a taşıdıktan sonra otomatik olarak itunes'ta düzenleyebilecek miyim? yoksa başka bi şeyler daha yapmam gerekiyor mu?
  • pinkpeony  (14.03.15 23:24:19) 
Mp3lerin olduğu klasörü seçtiğinizde listelenecek bütün müzikler tıkladığınızda attığım linkte reismler var uygulamaya ait ordaki gibi sağ taraftan düzenleyeceksiniz. itunes kullanmadığım için o konuda bi bilgim yok mp3leri bi klasörde tutuyorsa onda da çalışır

verdiği uyarı için çözüm ise, uygulama ikonuna sağ tuşla basıp açılan menüdeki Aç seçeneğine tıklayın.
  • masa penisi  (14.03.15 23:27:25 ~ 23:27:56) 
hallettim, çooook teşekkür ederim.


  • pinkpeony  (14.03.15 23:33:48) 
benim dediğim şekilde mi hallettiniz, bileyim bari ilerde lazım olur.


  • masa penisi  (14.03.15 23:35:59) 
evet, önerdiğiniz eklentiyi indirdim. uygulamalara taşıyıp sistem tercihlerinden açılmasını onayladım. daha sonra değiştirmek istediğim şarkıyı bularak etiketleri değiştirdim. topluca da yapılabiliyor ama ben tek tek düzenlemeyi tercih ettim, hala düzenliyorum :)


  • pinkpeony  (15.03.15 00:20:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.