[]

Aşiyan Mezarlığı

İyi geceler,aşiyan mezarlığında ziyaret etmek istediğim bir kaç kişi var. Tezer özlü,cigdem talu ve Edip Cansever. Bu kisilerin mezarlarını nasıl bulabilirim?Baya geniş bi alana yayılmış. Görevliye filan sorsam faydası olur mu? Bir de gündüz vakti aylak aylak gezinip arasam başıma bi iş gelir mi? Daha önce bu mezarlığı ziyaret eden var mı aramızda?




 
bahsettiğin sanatçıların mezarlarının yerlerini bilmiyorum ne yazık ki, ancak okul çıkışı hep aşiyan yolundan eve dönerim ve mezarlığı sık sık ziyaret ederim.

başına bir iş gelmez. İstanbul'un belki de en bakımlı mezarlığıdır.

görevlilere danışmakta fayda var ama dediğin gibi büyük bir yer ve çok sayıda meşhur insan gömülü olduğu için bilemeyebilirler.
  • mea maxima culpa  (14.03.15 23:15:08 ~ 23:15:19) 
görevliler biliyor yerlerini, yardımcı olurlar.

orhan veli, attila ilhan ve turgut uyar'ın mezarlarını biliyorum ama bahsettiğin üçlü konusunda fikrim yok.
  • megafon  (14.03.15 23:33:07) 
Edip Cansever'i tarif edeyim, mezarlığa giriyorsun, sol üste doğru olan yola devam ediyorsun, duvarın kıvrıldığı yerde Edip Cansever'in mezarı. Yerçekimli bir karanfil var mezarın başında =)


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (15.03.15 02:50:48) 
Ne zaman gidiceksiniz yandaş olayım mı


  • isimmisimyok  (15.03.15 08:47:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.