[]

Ayakkabı tavsiyesine muhtacım! Lütfen bir el atın!

Baharın gelmesi ile kabusum da başlamış oldu. Kışı kalın kalın çoraplarla, çizmelerle, botlarla, yazı ise terlikle sandaletle atlatıyorum ama bahar aylarında perişan oluyorum. Ayaklarım aşırı hassas ve ne giyersem giyeyim yara oluyor.

Şimdi ben kabaca şöyle giyiniyorum:
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Elbise ve eteklerim aşağı yukarı bu renk ve tarzda hep. Bu tarza uygun, içine ten rengi tül çorap giyebileceğim, tüm gün yerinde koşturacağım için düz ya da en fazla birkaç cm topuğu olan ayakkabı önerisi arıyorum.

Aslında (adını bilmesem de şu erkek ayakkabısı gibi olan ayakkabıları beğeniyorum ama ben onları taşıyabilecek kadar stil sahibi değilim. Bu yüzden fazla maskülen modeller önermezseniz çok sevinirim!

Not: En büyük sıkıntı babet giyemiyor olmam, anlayamadığım bir sebeple, burnu kısa olan (yani ayağımın en azından ortasına kadar kapalı olmayan) ayakkabılar, serçe parmağımın bitimindeki bir yeri yara yapıyor. O yüzden babet benim için bir seçenek olmaktan çıkıyor.

Önerilerinize ihtiyacım var...

 
su tarz olabilir bende bundan var.
Hotic Yaya modeli. Yaya koleksiyonuna bakabilirsin sen de

imgur.com
  • painted bird  (14.03.15 19:26:12) 
tabanın yumuşak olması, kısa topuklarda bile önünde platform olması şart. ben de bahar aylarında benzer sıkıntıyı yaşıyorum, platform topuklar genelde sorunumu çözüyor. babet giyemiyorum, istisnasız tüm babetler vuruyor, giyebilsem de sevmiyorum.


  • la noix  (14.03.15 19:37:26) 
aslinda boyle giyiniyorsan oxford ayakkabi cok guzel giyersin :)

aldo'nun ayakkabilari cok rahat oluyor bu arada, ilk kez giydigimde bile agri, vurma vs yapmamisti.
  • mushtopus  (14.03.15 20:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.