[]

Wordpress ile Anneye Site Kurma

Annemin evde yaptığı sepet, reçel vb ürünler var. Bir şirketimiz yok, ancak bunları internetten satmak istiyor. Bunun için bir domain aldık, bir arkadaşımız da dedi ki hazır wordpress template'i alın yapın.

Ancak hosting de almak gerekiyor mu, alınırsa nasıl alınır ve nasıl bir template seçmek lazım?

Anlayacağınız domain aldıktan sonra ne yapacağımızı bilemiyoruz.

Yol gösterebilirseniz çok seviniriz.

 
godaddy.com


  • sihirus  (14.03.15 13:27:16) 
hosting alın tabii.

www.ynt.com.tr 25 Tl'lik paket size hayli hayli yeter.

Siz hosting alın ben size yarın kurarım siteyi, uğraşmayın. Basit bir şey ama ilk yapan için zor olabilir.
  • yatagants  (14.03.15 13:29:31) 
Hosting de benden. Siz sadece domaini alın, yatagants da kurar.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (14.03.15 13:31:45) 
ilk tebrik de benden. yatagants ve metalci el attı olaya. hadi hayırlı olsun hallettin iki dakkada. köftehor seni.


  • icim urperiyor  (14.03.15 13:33:19 ~ 13:33:56) 
ilk müşteriniz de ben olucam. siteyi kurun, haber verin.


  • uuth  (14.03.15 13:34:43) 
Türk firmalarından almayın domain ve hostingi. Bakın tekrar söylüyorum domain ve hostingi türk firmalarından almayın.


  • sihirus  (14.03.15 13:36:56) 
Hostingi Türk firmalarından almak Google gibi arama motorlarında ön sıralara geçmek için daha etkili olacaktır. Arkadaşlar zaten önerilerini sıralamışlar, ben ekleme yapmayayım :)

Domain için ise GoDaddy'i tavsiye ederim. Hatta almışken 2-3 senelik olarak kaydedin, bazen unutulabiliyor, domain düşmesi gibi sorunları da yaşamamış olursunuz.
  • sevgikusunkanadinda  (14.03.15 13:41:16) 
Arkadaşlar çok teşekkür ederiz. Domain geçen gün almıştık, reklam olmasın ne olur ne olmaz buradan yazmayayım, yardımcı olmak isteyen arkadaşlara tekrar teşekkür edip mesaj atıyorum özelden, çok sağolun.


  • mavi karanlik  (14.03.15 13:43:19) 
Bana da bi mesaj at reçel alırız


  • indescribable  (14.03.15 13:44:21) 
dostum web sayfası ile uğrasmana hic gerek yok. sayfayı yapsa bile insanlara erismek icin google reklami v.s cok masrafli olur hedef kitleye de ulasamayabilirsin.anneler icin internetten satista en masrafsiz ve en kolay ticaret
sosyalmedya. facebook ve instagram sayfasi ac. Urunlerin resimlerini koy. Ilgili etiketleri ve aciklamalari yaz. 500 takipciyi gectikten sonra satislar baslar.

  • tetriste cubuk bekleyen adam  (14.03.15 14:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.