[]

Duyuru Kurallarını Hiç Okudunuz mu?

Hani böyle böyle, şöyle şöyle olsun bu nemem yer, demokrasi yok falan diye yırtınıyoruz ya, kurallarda şöyle bi madde var;


"Big boss: compumaster. Dolayısıyla istediği duyurulara istediği şeyi yapabilir. Bu yüzden bir duyuru ile ilgili yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız boş yere hayatın anlamını sorgulamaya kalkmayın."

www.eksiduyuru.com

 
hayır okumamıştım. böyle bir maddenin olması çok abes. big boss'muş. kıçımın big boss'u.


  • gogu delen adam  (14.03.15 13:15:06) 
bu tip seylere okumaya baslarken sikilip birakiyorum bir sure sonra.


  • baldur2  (14.03.15 13:18:44) 
okumamıştım okudum
işlemiyor bu kurallar.

  • rakicandir  (14.03.15 13:19:46) 
bazen burayı çok abartıyorsunuz.

hepiniz okumuş yazmış türkiye ortalamasının üzerinde internet kullanan, eğitimli filan insanlar olduğunuz için sokakta, hayatta göremediğiniz demokrasi ortamını burada sonuna kadar görmek istiyorsunuz ama işte bu duyuru denen yerde, sonuçta bu ülkedeki insanların oluşturduğu bu iklimde yer alan bir yer. bambaşka muhteşem bi dünya değil.

adamlar bak duyuru anayasasında dediğin gibi yazmışlar o maddeyi. ayrıca şunu da eklemişler duyuru silme gerekçelerine ''Tartışma başlatıcı şeyler (Her türlü hakaret, politik ve dini konular), yani diyor ki, politik ve dini bir konuda yazı yazıldı, biz de kendimizce patron olarak bunu tartışma başlatıcı fitne fücurluk olarak değerlendirip sileriz, bişey de yapamazsınız. aynı nefret söylemi lafı gibi bu da, kime göre neye göre, sınırları somut olarak çizilmemiş bi şey. evet burada bence bir hayın niyet var ve siliyoruz der siler.

ondan sonra sabah aksam, bu nasıl iş, bu duyuruyu silmek vicdansızlık, nerede demokrasi filan diye yırtınıp, üzülüyosunuz.
  • wilhelmwasmuss  (14.03.15 13:54:16 ~ 13:55:05) 
@whilhe +1 hakkaten ya burası devlet kurumu değil bir şey değil, yok o neden silindi bu neden silindi yaygara koparmak çok saçma, top adamın. Ha şurda katılmıyorum, burası gelişimini tamamlamamış ergen kaynıyor. Kullanıcıların büyük kısmını hala baba parası yiyen öğrenciler oluşturuyor. Eğitimli filan yani..


  • sehpa fx350  (14.03.15 14:11:10) 
@wilhelm ''hepiniz okumuş yazmış türkiye ortalamasının üzerinde internet kullanan, eğitimli filan insanlar olduğunuz için''

biraz abartmışın sanki, duyuru kullancısının türkiye ortalamasının üstünde oldugunu neye göre belirliyorsun onu merak ettim. ortalama nedir ki? iğneleme falan yok sadece meraktan soruyorum.
  • fransizkalanadam  (14.03.15 14:15:29) 
fransızkalanadam, türkiye ortalaması üzerinde derken, bu ifadede ''üzerinde'' kelimesinin neyi kapsadığını belirttim zaten cevapta.

internet kullanımı, okuma yazma, eğitim seviyesi oranı. türkiye ortalamasının üzerinde düzenli internet kullanıcısı vs.

buradakiler üstün insan anlamında bir ifade değildi. yani işin özü, demokrasi denen kavram üzerinde endişe taşıyabilecek, bu kavramı önemseme durumu türkiye ortalamasının üzerinde bireylerdi kastım.

örneğin eğitim-öğretim görme süresi (tamamen sallıyorum istatistiklere bakmadım şu an ) ülkenin yüzde 30'u ilköğretim mezunu ise burada ezici çoğunluk üniversite öğrencisi ya da mezunudur, yani demokrasi lafını kağıt üstünde de olsa, içini dolduramasa da bilen, önemseyen insanları çoğunluktadır manasında. yoksa elbette, burada herkes bir celal şengördür, ilber ortaylıdır filan demiyorum, kaldı ki onlar da gayet tabii tartışmaya açılabilir de neyse demek istediğim bu değil şimdi, kastım anlaşıldı diye umuyorum.

şimdi fark ettim notu; türkiye ortalamasının üzerinde internet kullanan demişim zaten. türkiye ortalamasının üzerinde, internet kullanan dememişim. o virgül anlamı değiştiriyor. sen sanıyorum, orada virgül olduğunda çıkarabilecek manayı çıkardın dostum.
  • wilhelmwasmuss  (14.03.15 14:30:12 ~ 14:54:22) 
okumadım

BABA PARASI YİYORUM
  • patr  (14.03.15 18:22:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.