[]

Tatilya'da bir atraksiyon

Evet gençler biraz da nostalji yapalım. Ben ne zamandır hatırlamaya çalışıyorum ama çıkaramadım. Şimdiiii tatilya'da girişi arkana aldığında hemen solunda kalacak şekilde bir atraksiyon vardı. Böyle labirent desem değil, garip bir şey. İçinde yürüyerek geziyordun. Bazı yerlerinde kasalardaki döner boru aksamına benzeyen şeyler vardı. Onun üzerinden geçerken zorlanıyordun falan. Hatta showtv'de olması lazım orada yarışma yapılıyordu. Kim erken bitirirse hediye falan veriyorlardı. Hatırlayan var mııı?




 
hatırladım. hatta çıkışa yakın bir yerde, zeminden hava püskürtüyordu. eteği olan varsa mehehe diye kikirdiyorduk pusuya yatıp. yanlış mı?


  • uuth  (14.03.15 12:09:30) 
@uuth ay doğru valla. Neydi o ya? Ben kaybolup ağlamıştım onda:(


  • wild honey suckle  (14.03.15 12:11:10) 
Korku tüneliydi o dediğin. kız arkadaşımls yiyişmiştik içinde hey gidi günler vay amk ya.


  • printfcompeng  (14.03.15 12:14:08) 
curcuneldi valla, hatırladım.


  • uuth  (14.03.15 12:14:31) 
@printfcompeng yok yahu çok korku ögesi yoktu sanki daha ziyade böyle sürreal bişiydi. hatta fütüristik bile denebilir. komikli aynalar vardı.


  • wild honey suckle  (14.03.15 12:15:11) 
@uuth olllleeyyyy! teşekkür ederiiimmm


  • wild honey suckle  (14.03.15 12:15:26) 
ben de korku tüneli diye hatırlıyorum ismini.


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (14.03.15 12:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.