[]

sapanca

Burda istanbul da verdiğimiz kiraya cok güzel göl kenarı evler kiralayabiliyormuşuz. Sizce normal mi bu durum ilçede bi yamuk olmasın?

Sakarya da calısacaksın bundan sonra o yüzden ev arıyorum su sıralar.


 
araba varsa sorun olmaz çünkü sapanca'nın içinde bişey yok. sadece göl manzaralı ev yeter diyorsan sen bilirsin ama o bünye bi süre sonra sıkılırsa oradan adapazarı'na arabasız zor olur. ilçede yamuk derken, sakarya bütünüyle muhafazakar bir şehir, sapanca'nın da geri kalır yanı yok genelden.


  • baba jo  (13.03.15 23:46:16 ~ 23:46:35) 
tüm üniversite hayatını orada geçirmiş biri olarak söyleyeyim muhafazakarlık olayı Türkiye'de denk geldiğin kadar. wishesin söylediği karşılaştırma tamamıyla doğru.

sapanca yaklaşık 20 km uzaklıkta merkeze ama yolculuk tem üzerinden yapıldığından hızlı gidilebilir. (alternatif yollar da var tabi) serdivanı tavsiye ederim tamamıyla öğrenci bölgesi çom rahattır. merkezdeki ve Sapanca'daki tutuculuk yoktur. Esentepeye çıkmayın götünüz donabilir. ama manzarasında bira içmenin keyfi başkadır.

istanbullu olarak söylüyorum

54 > 34
  • enjoy the ride  (14.03.15 00:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.