[]

sınavlardan önce sakalınızı kesiyor musunuz?

ösym sınavından bahsediyorum. 3-4 aydır sakalımı uzatıyorum. zaten çok gür çıkmıyor ama şimdi şekle oturdu biraz. yani volkan demirel sakalı gibi değil. 3-4 hafta sonra da yds var. sınava almama durumları olur mu? siz napıyorsunuz bu durumlarda?




 
yoo. ben hiç kesmedim.


  • devorgilla the gunslinger  (13.03.15 23:10:20) 
bende pek sallamam. bu ara hangi sınav olursa giriyorum para oldukça.
2012'de çektirdiğim fotoğrafta saç üç numara , şimdi puyol'dan hallice bir saç var. gözetmen hocalardan , bir şey diyen olmadı daha ama hepsi genç arkadaşlardı.

40 50 yaşlarında biri vardı bu sene kpss'de sınav giriş belgesine bakıyor , fotoğrafa baktı bana baktı , sorun mu var hocam dedim , yok dedi . eski tayfa biraz kıl olabiliyor gerçi bu işin resmiyeti nasıl onu da bilmiyorum.

Adana'da bir kız saç rengini mi ne değiştirdi diye almamışlardı sınava.

pazar sınav var sorun çıkarırlarsa yazarım.
  • ketcapli dondurma  (13.03.15 23:21:36) 
sakal sorun olmuyor sınavlarda. görevliler çok şüphelenirse kaşa göze falan bakıyor, zaten aralarında "bir insanın değişmeyen tek yeri gözleriymiş yaa" muhabbeti dönüyor hemen her sınav.


  • ron dennis  (13.03.15 23:29:45) 
uzun sacla gelen birini tanimadigini iddia etmisti bir görevli gözlerimin önünde. baskalari da araya girip ikna etti adami. insulin pompasini kopyaya tesebbüs olarak nitelendirip almayan görevli var, yanlis bilmiyorsam ailesi saglik durumunu da belgelemisti söz konusu gün icerisinde.

o yüzden, cok subjektif olan böyle kontrollerde ben riske etmeden fotografimda nasilsam öyle giriyorum. aksi durumda pek bir garantiniz yok cünkü.
  • wiillii  (13.03.15 23:38:00) 
riske etme. fotografta nasılsan öyle görün.


  • tururo  (13.03.15 23:50:09) 
fotoğrafın ösym tarafından onaylandığı sürece bir şey diyemezler zaten.
misal fotoğrafın 2016'ya kadar onaylıysa istersen evrim geçir, maymuna benze. bir şey olmaz.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (14.03.15 00:14:48) 
Ugrasma ihtimaline degmez.


  • baldur2  (14.03.15 00:15:51) 
bir kadın olarak diyeyim, 10 sene önceki kimlik fotomla girmiştim bir ales'e, gözetmen olacak üstün zekayı kendim olduğuma ikna edemedim, üstelik sınavın bir süresi boyunca yanımda durdu, sonuna kadar da uzaktan kesti, sadece gözlüklerim vardı ve fotodaki kaşlarım lise öğrencisi olduğum için kalındı, yoksa hiçbir fark yoktu fotomla, yani göz burun ağız saç rengi hatta modeli falan değişmedi, aynı. en fazla kırışığım vardır yahu! o da on senede ne kadar olursa? böyle ruh hastalarına denk gelebilirsin, dikkat et derim.


  • pasp  (14.03.15 02:54:12) 
sinav oncesi siniriniz bozulabilir. riske deger mi?


  • halanne  (14.03.15 10:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.