[]

Otobüste kendi çapımda rezil oldum

Ortada ayakta gidiyordum pek dolu değildi. Karşıda çaprazımda yaşlı bir dede oturuyordu. Aynı Heidi'nin dedesi gib. Hafif tombul ak sakallı kafasında da şirin bir kalpak vardı. Ben de çaktırmadan fotoğrafını çekip whatsapp grubumuza atayım dedim Heidi'nin dedesiyle beraber yolculuk yapıyorum diye.

Ama tem çekerken flaş patladı. Flaşı açık unutmuşum. Hemen telefonu aşağı eğdim. Bi kaç kere ışığı kapatıp açtım sanki takılmış gibi. Çok utandım valla. Dedenin yanında bir kadın oturuyordu acaba üstüne alınmış mıdır? Bir daha bakamadım o tarafa. Zaten 5 dakka sonra indim.


 
sen erkeksen eğer kadın büyük ihtimalle üstüne alınmıştır.

yalnız fotoğrafını çektiğin kişi yaşlı bi insan da olsa bu yaptığın şey hoş değil. ben istemezdim yabancının biri annemin, babamın, dedemin, ninemin fotosunu çeksin. kötü bi niyetin yok ama hoş değil yani. o kişinin yaşlı olması durumu kurtarmıyo bence.
  • elorelia  (13.03.15 18:07:04) 
  • nawar  (13.03.15 18:08:37) 
Hahaha hemen indiğin için sapık sanmıştır seni , üzgünüm :D


  • neferkitty  (13.03.15 18:12:19) 
İneceğim durak geldi indim ben de. Kalsaydım da sapık zannedebilirdi. Gerçekten yanaklarımın kızardığını hissettim. Çok utandım.


  • tavish11  (13.03.15 18:15:27) 
insanların fotoğrafını izinsiz çekip nasıl başkalarına gönderebiliyorsun? mahremiyete saygın yok mu? kadın düşünmüştür benim fotoğrafımı mı çekti diye tabi ki.


  • rock n roll  (13.03.15 18:16:25) 
bir daha görmeyeceğim insanlara rezil olsan nolur olmasan nolur boşver


  • sta  (13.03.15 18:21:17) 
la amma abarttınız, izinsiz fotoğraf çekmek tabii ki hoş değil ama tonton amca görmüş çekmiş adam sanki mahremiyete saygın yok mu bilmem ne ohoo.

rezil olmuşsun evet ama olsan ne olmasan ne ya otobüs sonuçta, bi daha nerde göreceksin o insanları. gül geç.
  • der meister  (13.03.15 18:23:27) 
heidi demişken geçenlerde biri onun hikayesini neden hep çıplak ayaklı olduğunu anlatan bir duyuru açmıştı alın okuyun diye bulursanız okuyun :)


  • ssyumusakg  (13.03.15 18:24:16) 
der meister, ne münasebet? kimsenin ne olursa olsun izinsiz fotoğrafını çekip birilerine yollayamazsın. abartılan nedir? o tonton amca belki istemeyecek bunu?
soru sahibi yapma bir daha bunu, hoş değil. sen bunu yaptığında kötü bir durum da olabilirdi.

  • rock n roll  (13.03.15 18:27:44) 
Bulmuşken sorayım sizde utanma duygusu var mıydı lan. Bir de kadın üstüne alınmış mıdır diye düşünüyor ince ruhlu. Kim bilir beni ne sandılar diye mahçup oldun ya niye oluyor o bu karaktersizlikle. Ne demek lan elin adamını ifşa edip üstüne espri yapmak. Biri seni çekip altına tipini sikeyim yazıp internete yüklese ne hissederdin. Ya da biri babanı fotoğraflayıp metroyla mordora gidiyoz yazsa, annenin fotoğrafını çekip emrahın anasını buldum beyler yazsa mesela. Gerzek misiniz kardeş siz? Flaşın patlamasa yediğin bok için iki saniye bile pişman olmayacaktın öyle mi? Ne biçim insansınız lan siz?


  • orhan tv  (13.03.15 21:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.