[]

ılık mıyım acaba ?

merhabaaa hepinize.

küçüklüğümden beri hiç futbolu sevemedim. zaten şişman bi çocukluk geçirdim hep kaleci olduğum için oyuna dahil olamadım bir türlü. herkes futbol sohbeti yapıyor biyerlerde ben geri kalıyorum. babamla kardeşim yapar akrabalarım yapar. yeni iş yerimde yapıyorlar. hangi takımlısın diyince ağzıma ne gelirse onu söylüyorum amk. şirkette kızlar bile maça gidiyormuş derbileri kaçırmazlarmış falan beni siksen getiremezsin bi maça. futbol kültürünü nasıl kazanıcam ben ? :((


 
football manager oynayın :)


  • nuka cola  (13.03.15 13:23:07) 
boşver ya, iğrenç bir şey, 26 yaşına geldim, fenerbahçe'nin 3 tane şampiyonluğu son maçta kaybetmesi yüzünden 3 kere kalp krizinin eşiğinden döndüm. güzel şey değil abi, daha farklı şeylere yönel. hacı sen sudokuya yönel, sudokuya...


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (13.03.15 13:24:14) 
futbol sevmemenin ılıklıkla ne alakası var. Bir sürü işsiz ezik herifin futboldan başka ilgilenecek hobisi olmadığı için ve lafa geldiğinde kendi ezikliklerini örtmek için erkek adam nası futbol sevmez diye atarlanmalarında senin bir suçun yok. Etek giyen kız orospudurdan bir farkı yok bu önermenin.


  • Tutesh  (13.03.15 13:24:45 ~ 13:30:45) 
evet ılık olmanın birinci şartı futbol sevememek, malesef ılıksınız :/

bırak ya saçma sapan bişi zaten futbol. maça vereceğin parayla konsere, sinemaya git, daha yararlı değerlendir vaktini ve paranı. bi kadın olarak söylüyorum, fanatik olmayan erkek daha çekici bence.
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (13.03.15 13:26:03) 
belirli tribün gruplarına takılmaya çalış, şöyle kelli felli olanlarından..


  • dokuzonbeş  (13.03.15 13:27:03) 
babacım sen çevrendekileri siktir eder misin? saçma sapan deplasmanlarda paramızı harcıyoruz da noluyo? hastalıktan başka bişiy değil. bir fanatik olarak fanatiklerin bir çeşit hasta olduğunu düşünmüşümdür. Kaç kere s.kerim beşiktaşını canımdan kıymetli mi dedim de yine bir şekilde tribüne girdim. Ha illa ben de bu kültürü edineyim en azından ortamda ne nedir ne değildir bileyim diyosan çoklu ortamlarda izlemeye çalış ki maçtan keyif almasan da ortamdan keyif al. sonrasına bakarsın.


  • justinho26  (13.03.15 13:29:24) 
futbolu seven bir insanın bile şu ülkede lig diye dönen şeyi sevmesi mümkün değil.
eskiden biraz ilgileniyordum, ama şike mevzusundan bu yana doğru dürüst maç falan da izlemiyorum, denk gelirse belki.
futbolu sevmek istiyorsan, dünya kupası, avrupa kupası, şampiyonlar ligi gibi şeyleri izleyebilirsin. onlarda spora benzer bir şey oluyor.
  • yalnux  (13.03.15 13:30:17) 
bu ülkede futbolun bir anlamı ve değeri kalmadı. hak hukuk yok. adalet yok. bu her alanda böyle ama futbolda bunların çok somut olduğunu görebiliyorsun. dolayısıyla bendeniz futboldan çok soğumuş biri olarak sana da uzak durmanı tavsiye ediyorum.

sorana da, abi futbol mu kalmış allasen, insanlar masa başında iş bitiriyorlar biz de gol olacak diye götümüzü yırtıyoruz. sonucu önceden belli maçlar yüzünden stres yapıyoruz. ben bıraktım o işleri. diyebilirsin.
  • m murphy  (13.03.15 13:36:44) 
hafif yumusaklik var sanki.


  • baldur2  (13.03.15 13:38:04) 
düşünüyorsan ılıksın.


  • [silinmiş]  (13.03.15 13:40:46) 
bence bir "ılıklık" yok ama bi cinsiyetçilik sezdim sende, yalan yok.


  • loveinaflipbook  (13.03.15 13:51:24) 
top peşinde terleyen kaslı adamlara bakmaktan zevk almayınca ılık mı olunuyor? ben ılık olsam maçları kaçırmazdım. bi de böyle düşün.

ben de takım tutmuyorum, futbol sikimde değil. erkekliği maça, tespihe, alkole bağlayanların özgüven eksikliği olduğunu düşünürüm.
  • sinek kral  (13.03.15 14:03:09) 
yuh naptın sen? benim de futbol ile alakam yok. arada internetten maç sonuçlarına bakıp, muhabbet açılınca maç sonuçlarını söyleyip birka. atıp tutuyorum. bildiğim sayılı futbolcu var. hagi, hasan şaş, messi ronaldo.

futbol olmasa da basket ve e-sporlarla aram çok iyi. yani sorunun cevabı kesinlikle hayır.
  • cetoxim  (13.03.15 15:13:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.