[]

ağustosta tatil?

yurtdışı mı olsa antalya, bodrum vs. mı? 1 haftalığına tatil yapacağım ağustosun sonunda, bir türlü karar veremiyorum. antalyada herşey dahil otele gidip kendimi hayattan soyutlayıp yemek ye, yüz mottosunu mu seçsem yoksa atıyorum ispanya'ya gidip bir hafta barcelona'yı mı görsem. üçüncü bir seçenek de ibiza'da, yunan adalarında falan bir haftalık otel tatili yapmak olabilir belki ama o zaman da madem otelden çıkmayacağım, kendi dilini bildiğim, yemeklerini rahatça yiyebileceğim otelde kalayım diye düşünüyor insan. biraz artistik bi duyuruymuş gibi oldu, bu konudan çok rahatsızım, sadece ciddi ciddi karar veremiyorum, görüşünüzü duymak istedim.

tatile eşimle gidicem.


 
nasıl bir sene oldu?
yorucuysa herşey dahil otele gidip malak gibi yatmak güzel olur, ama sana hiçbir şey katmaz

ispanyaya gidip manyak gibi gezmeyi ben tercih ederim :) sene içinde malak gibi yatmalı tatil fırsatı illaki 3-5 gün oluyor. daha derli toplu zamanı bir şeyler için harcamayı tercih ediyorum.

evli olduğunu bilmiyodum bu arada :)
  • la noix  (13.03.15 12:47:18) 
Her türlü yurtdışı. Boşuna Antalya'da para ve zaman harcamayın. İspanya astarı yüzünden pahalıya patlar. Vizesiz ülkelerde geçişli bir tatil öneririm. Hırvatistan, Karadağ ve Sırbistan mesela.


  • besili melek  (13.03.15 12:47:26) 
Dün araştırdım daha, Yunanistan Thassos adasına gidin. Biraz araştırın neden burayı tavsiye ettiğimi anlayacaksınız.


  • amelie poulain  (13.03.15 12:50:09) 
geçen sene yazın 3 ay çalışmadım ama özellikle son 2 senedir son derece stresli bir hayatım oldu. iş değiştirdim, ülke değiştirdim, haziranda evleniyorum falan. o yüzden bir hafta beynimi boşaltmaya ihtiyacım var gibi hissediyorum ama işte ne bilim gidip 1 hafta malak gibi yatmak yerine yeni yerler görmek keşfetmek de çekici geliyor.

şuan yurtdışında yaşıyorum zaten o yüzden vize sıkıntısı falan yok.
  • fayfim  (13.03.15 13:03:37) 
daha bu yaz ibiza ya gittim. ne ben tarif edebilirim, ne sen anlarsın nasıl bir yer oldugunu. kesınlıkle ibiza derım.

edit: esınle gıtcegın kısmı okumamısım sımdı gordum:) ama yıne de o ortamları gormenız lazım eger party hard kafası yasamak ıstersenız. 1 hafta non-stop eglence.
  • t joe  (13.03.15 13:13:45 ~ 13:16:10) 
haziranda evleniyosunuz haziranda balayı var mı? malak gibi yatmayı o zaman yapın, zaten evlilik sinir stres bi olay

gerçi ben balayında fransaya gittim, bi daha olsun bi daha giderim :) kendi tempomuzda yapmadığımız şey gezmediğimiz yer kalmadı :)
  • la noix  (13.03.15 13:23:42) 
balayı yapmayacağız gibi. biz de öyle belki 2-3 günlüğüne münih yada paris'e gideriz balayı adı altında ama klasik bi balayı düşünmüyoruz. bütün parayı düğüne gömünce ona para kalmadı :D


  • fayfim  (13.03.15 13:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.