[]

bursa'da gezilecek yerler

daha önce açılan yaklaşık 5273143284 duyurunun çoğunu inceledim, yeni fikirler edindim fakat istediğim rotaya uygun bir duyuru açılmadığı yenisini sorma gereği hissettim.

biz şimdi iki arkadaş ilk defa bursa'ya gideceğiz, sabah gidip akşam döneriz. eskişehir'den otosbüse biner muhtemelen bursa otogarında ineriz, bundan sonra görülmesi gereken yerler neresidir, nerelerde yürüyelim gezelim, ne yapalım?

not: cumalıkızık'ı da plana dahil etmenizi rica ederim, dönüş de ido ile istanbul olacak (mudanya'dan kalkıyor sanırım). rota olarak "otogar > görülecek yerler > ido kalkış yeri"ne uygun bir şey çıkarırsanız çok memnun olacağım.

ha ayrıca, iskender için kimisi mavi dükkanı tavsiye etmiş kimiside önünden bile geçmeyin demiş, neden bu kadar fikir ayrılığı var ki?

 
Cumalıkızık biraz uzak kalıyor şehre ya, otogardan ya da mudanyadan oraya gidiş 1 saat civarı sürer otobüsle dur kalk yapa yapa. Fazla sürebilir hatta. Tek otobüs filan yoktur muhtemelen. Ona göre hesap yapın.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (13.03.15 12:48:03) 
Mavi dükkanda yiyin. Kırmızı dükkanın önünden geçmeyin. Ben ikisinde de yedim kırmızıdan nefret ettim.


  • amelie poulain  (13.03.15 12:54:08) 
1. Eskişehirden geliyorsan otogara hiç gitmeyin, bursa otobana girmeden ineceğim deyin.

2. Minibüsle cumalıkızık kavşağına kadar gidin. Kavşaktan da cumalıkızık minibüslerine binin. Kahvaltınızı vs yapın, takılın sonra otobüs ile şehir merkezine(heykel'e gidin),

3. Tophaneye çıkın (manzara ve osmangazi-orhangazi türbesi) sonra ulucamiye gidin(yürüme mesafesinde) oradan da mavi köşe iskenderde öğlen yemeğini yiyin. Merkezde başkada elzem bişey yok.

4. Uludağa telefeik var, en fazla 2 saatinizi alır (gidip-gezip gelmek).

5. Feribot 5.30da ise 4.00'da ''emek'' istikametine trene binin ve son durakta minibüse binip gidin. (ido ise güzelyalı - budo ise mudanya)
  • piotr  (13.03.15 13:39:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.