[]

izmir fuar alani

Fuar alani sanirim Konak'ta dogru mudur?
Ve buraya yakin onerebilceginiz otel var mi?
Nisan ayinda hava nasil olur oralarda?


 
Bir yanlışa düşmeyin; Fuar yeni alanına taşınıyor. Siz hangi fuar için geleceksiniz onu belirtirseniz ve hangi yerinde yapılacak ona biliyorsanız ona göre yönlendirebilirim.

Yeni fuar alanı Gaziemir'de,
Eski Fuar İzmir'in göbeğinde. (Konak değil, Çankaya, Basmane, Alsancak)
  • teknikekip  (13.03.15 10:55:02) 
tam soracağım soruydu <3 ben de araştırdığımda iki fuar alanı olduğunu gördüm. izfaş da sağolsun hiçbir not eklememiş fuarlara nerede olacağına dair.


  • pokerface  (13.03.15 10:56:40) 
İlçe olarak Konak evet ama semt olarak Alsancak'ta. Anemon ve Doubletree by Hilton Alsancak var o bölgede (eli yüzü düzgün ve makul fiyatlı otel olarak). İkisi de iyidir, hoştur. Nisan'da tshirt giyilir, şort giyilir, hava çok güzel olur Nisan'da. Yine de akşamı düşünerek ince sweatshirt falan almakta fayda var.

Ekleme: Fuar deyince direk klasik İzmir Enternasyonel Fuarı diye düşündüm. Yeni fuar alanı hala inşaat halinde. Mermer fuarı var yakında ama inşaat biter mi bilinmez. O çevrede de otel yok henüz.
  • orient blue  (13.03.15 10:57:38 ~ 10:59:01) 
Mermer Fuarı yeni fuar alanında yapılacak.


  • teknikekip  (13.03.15 11:09:19) 
Ayrıca buyurun fuar takvimi: www.izfas.com.tr

Sizin için en iyi otel çekimi metro'ya yakın yerlerde olan oteller olacaktır. Yani Çankaya, Basmane, Alsancak bölgelerinde otel arayın. Yeni Fuar alanına en yakın otel Havaalanında. Orty Airport Hotel

Hava Nisan ayında serin ve yağmurlu olabilir.
  • teknikekip  (13.03.15 11:47:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.