[]

daha ince görünmek

selam, kilom aynı tartıya çıktığımda hatta bir ara kilo da aldım fakat birkaç gündür çok ince görünüyorum. zayıflamışsın diyenler oldu. spor yaparsanız sıkılaşır daha ince görünürsünüz diye birşey duydum ama spor yapmadan böyle oldum. bunun sebebi ne olabilir?




 
birkaç gündür aynı elbiseyi giyiyorsanız bazı çizgi/renk durumları ince gösterir olayı var... :{


  • neseranni  (13.03.15 10:12:47) 
su kaybı ?


  • mirty  (13.03.15 10:14:24) 
gaz, tuz, su kaybı olabilir. bir de göbek indiyse o da ince gösterir.


  • maviyesilalgler  (13.03.15 10:40:35) 
kopek bakmak>spor
yavru kopek bakmak>spor+seks

farkinda olmadan bolca spor yapiyosundur bence. hep kopekten:)
  • mutevazi  (13.03.15 11:50:22) 
  • bryan fury  (13.03.15 12:27:02) 
Sizin "Sıkılaşma" olarak bahsettiğiniz şey esasında ağırlık çalışarak vücudun belli bir oranda kas kütlesi kazanmasıdır. Haliyle, böyle bir şey yapmadığınızda vücudunuzun bu tip bir tepki göstermesi de imkansızdır. Bu ara havalar güzel önümüz de bahar, bu nedenle psikolojik bir etkileşim söz konusuysa eğer aynada kendinize daha güzel gözükmüş olabilirsiniz.


  • angelus  (13.03.15 12:34:17) 
Saç modeliyle de alakalı olabilir . Kıvırcık saçların varsa , topladığın zaman daha zayıf görünmüş olabilirsin


  • lilidance  (13.03.15 13:41:45) 
karbonhidratı azaltıp protein ve sebze artırmışsan olabilir?


  • [silinmiş]  (13.03.15 13:50:35) 
neseranni, kıyafetlerim bol geliyor. çizgi, renkten değil, hangi kıyafeti giyersem giyeyim böyle. hatta hiç olmayan kıyafetim oldu.
mirty, çok su içemiyorum, çay içiyorum çok fazla. kardiyolog yasaklamıştı üstelik.
mütevazi, köpek çok hareketli, ben de kaza falan olmasın diye koşuyorum peşinden :)
angelus, daha iyi görünüyor gibiyim
lilidance, kıvırcık değil saçlarım :)
douchebag, proteini artırmışım galiba ama sebze hiç yemiyor gibiyim.
  • rock n roll  (13.03.15 14:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.