[]

Ak partili olmayanlar?

eksisozluk.com

burada akp'ye atıp tutup gerçek hayatta akp partili misiniz ya? ya da akpli gibi mi gözüküyorsunuz.

kimsiniz olüüüm siz, muhalif olmayan ama burada şekil şükela yapan göt laleleri misiniz?

he.

 
özel sektör için sormuyorum.
kamu sektörü için soruyorum.

ki bu özel sektör için bile geçerli olabilir, kimse kendinden olmayanı işe almıyor. almadığı gibi devlet kendinden olmayana ihale ya da iş vermiyor.
ha sikim iş.

iş yapan çoğu firmanın sahipleri akp'nin ya ilçe başkanı, ya il başkanı, ya da başka bi şeyi oluyolar. milletvekili adayı oluyo bişeyi oluyo. biyerden akp ile bağlantısı hertürlü çıkıo işte.

hepiniz mi koç holding de çalışıyonuz.

işten kastım; adam akıllı devamlı geleceği olan işler. yoksa abidik gubidik işler değil.
  • zbrs  (13.03.15 00:17:03 ~ 00:19:19) 
durum dediğin gibi. aha bugün çıkan haber aşağıda;

www.aktifhaber.com

muhalifsen tanıdık vs. ile belki torpil ayarlarsın atanısın yoksa zor bu işler.
  • delidir yakalayin  (13.03.15 00:32:39) 
ben akp ye vericem bu seçim ya da hdp


  • partizan  (13.03.15 01:23:06) 
Özel sektörde çok nadir oluyor bu, çünkü firmaların derdi kâr etmek olunca ideolojiden ziyade yetkinliğe bakıyorlar. Yani hiçbir özel firma AKP karşıtı diye iyi bir mühendisi almazlık etmez.


  • nuka cola  (13.03.15 06:48:51) 
kamu sektörü için konuşacaksak, çevrem çok sayıda chp'li ve alevi kesimden oluşuyor. bu insanlardan en az 3-4 tanesi akp'li belediyelerde sözleşmeli girip kadro aldılar 4 yılda, hepsi de gayet sevilen ve yönetim tarafından saygı duyulan memurlar şimdi. ha yine akp'ye sallıyorlar falan ama bi saygı-sevgi çerçevesinde yani.

ayrıca insanlar ekşide biraz "vurdum tekmeyi komutanın kapısına, girdim içeri..." şeklinde takılıyor. sosyal hayat hiç bu kadar kolay veya hiç bu kadar zor değil.

ne olursa olsun ben alevilerin akp döneminde eskiye nazaran daha rahat olduğuna inanıyorum.
  • calligrapher  (13.03.15 07:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.