[]

Mutlu musunuz ? Derdiniz nedir ?

Nedir derdiniz ve buna rağmen mutlu musunuz ?




 
mutsuzum. dert böyle tek cümleyle tarif edebileceğim veya çok net bir şey değil. bütünleşik bir durum.

ama sonuç olarak mutsuzum.
  • dead and broken  (12.03.15 23:58:34) 
mutsuzum evi değiştirmek istiyorum artık

edit: benim de evim yok lan öğrenciyim kiradayım :D
  • durbikonusucaz  (13.03.15 00:25:12 ~ 00:44:47) 
Mutluyum, hayat harika. param yok, evim yok, arabam yok, okulu uzattım ama metrobüse binince bile mutlu olduğum oluyor lan valla bende bir gariplik var. güzel oluyor böyle.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (13.03.15 00:33:25) 
mutsuzluk ömür boyu..


  • orijinalinden guzel  (13.03.15 00:33:50) 
mutsuzum diyemem. eksik hissettiğim oluyor. kızsızlık anlamında değil sadece. mesela yoğunluktan normalde düzenli yaptığım şeylere vakit ayıramayınca eksik hissediyorum. ama yoğunluğu yaratan şeyler de terk edebileceğim ya da terk etmek isteyeceğim şeyler değil. günler daha uzun olsa keşke.


  • bonesaw  (13.03.15 01:04:52) 
para, ev, eş ve dost, iş hiç biri yok ama hepsi zamanla olan şeyler o yüzden hadi olsun diye hiç kasmadım kendimi. hem yalnızım hem mutluyum. kitap, müzik, dizi-film, puzzle ve internet yetiyor bana. benden daha şansız milyonlarca insan olduğunu biliyorum ve benden daha iyilere asla tamah etmiyorum. ilginç şeyler keşfetmek, yeni şeyler öğrenmek ve hayal kurmak aslında insanı mutlu etmeye yetiyor.


  • in search we trust  (13.03.15 01:22:45 ~ 01:24:56) 
niye subjektif soru sorup mutsuzları tiklemiyon sorması ayıptır?

sana inat mutsuzum.
  • cokponcik  (13.03.15 02:29:42 ~ 02:30:03) 
Sacim dokuluyor ve mutsuzum. Cunku cozumu caresi yok.


  • icim urperiyor  (13.03.15 08:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.