[]

karşı tarafın hoşlandığını yoklamak

Bana öyle bir cümle söyleyin ki karşı cinse soylediğimde tepkisi tamamdır bu kız benden hoşlanıyo diyeyim ?




 
bu akşam bana gelsene film izleriz


  • sta  (12.03.15 23:45:22) 
arkadaşsanız, açılmak istiyorsan ama emin olamıyorsan "bir ara görüştüğüm, benimle halen ilgilenen bir kız var. buluşmak istiyor. buluşayım mı sence onunla?" diye sorabilirsin. kıskanırsa, bozulursa kesin hoşlanıyordur. umrunda olmazsa hoşlanmıyordur. kıskanıp bozulsa da buluş diyebilir, o yüzden yüz yüze olmak önemli.

arkadaş değilseniz, yüzeysel bir ilişkiniz varsa "olur olmaz aklıma geliyorsun" diyebilirsin. gülerse hoşlanıyor, gergin bir sessizlik olursa hoşlanmıyor.
  • whimsical  (12.03.15 23:54:33) 
"benden hoşlanıyor musun?" eğer evet derse müjdemi isterim. Bu kız senden hoşlanmış. Hayır derse seneye tekrar denersin.

Fazla oyalama diyorum yani. Bir şeyler içmeye çıkart.
  • protector  (13.03.15 00:01:47 ~ 00:02:25) 
"msn var mı?" asşdjasd

maalesef kadınlarda bunu anlamanın spesifik bir yolu yok. kendisi söylese bile net değildir yani, o anki duygudurumu veya bir sonraki günkü duygudurumu değişir, apışır kalırsınız. sürekli aynı ortamda bulunmuyorsanız bir şekilde siz ondan hoşlandığınızı belli edin. aradığınız cevabı kısa süre içerisinde bulacaksınız.
  • uuth  (13.03.15 00:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.