[]

dünürü oturmaya gelmedi diye nişan atmak

4 aylık nişanlıyım, yaza düğünümüz var. kayınpederim bize hiç oturmaya gelmedi ailesiyle, zaten pek birilerine oturmaya gitmeyi seven bi tip değil. babam tutturmuş oturmaya gelmediler bi kere bile diye ayrılcaksın o aileyi istemiyorum diyor. babam çok mu geleneksel yoksa gerçekten ortada bi ezilmişlik mi var?




 
söyle gelsinler... mis gibi çözüm işte


  • benim adim kerim hepinizi severim  (12.03.15 22:35:25) 
Davet etmediyseniz gelmez, normaldir. Baban haksız bu durumda. Davet ettiğiniz halde gelmediyse baban haklı.

Edit: Babanın haklı olması nişanın bozulması anlamına gelmez tabii, haklı olması babanın sorunu sizin değil.
  • angelus  (12.03.15 22:38:38 ~ 22:57:52) 
dünürüm bize oturmaya gelmese daha bir severim o aileyi. misafir sevmiyorum da ben. baban önem veriyor bu konulara herhalde.


  • rock n roll  (12.03.15 22:38:44) 
davet edilmesine rağmen mi gitmedi kayınpeder acaba? ortada davet yoksa anormal bir durum yok. baban karşı tarafı pek sevmemiş, bahane yaratmış gibi geldi bana.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (12.03.15 22:42:12) 
babam telefonda demişti bi kez hiç gelmiyosunuz diye, annem de annesine söyledi. ben de çaçaron bir anne var, babası da atarlı bi adam. annemin söylediğin bir şeye takar işler iyice çığırından çıkıyor diye tırsıyoruz biraz da.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.03.15 22:42:46) 
laf arasında olmuş biraz, daha yeni tanışmış aileler neticede. bir gün yemek için davet edilebilir, o zaman da gelmezlerse bu babanla kayınpederin arasındaki bir ilişkidir denilerek nişana devam edilir.

kayınpeder oturmaya gelmedi diye nişan mı atılır yav.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (12.03.15 22:55:01 ~ 22:56:32) 
Siz gittiniz mi onlara oturmaya. Eger siz 1 2 defa gittiniz ve karşı taraf hiç gelmiyorsa baban da alınmakta biraz haklı. Ama nişan atmaya gider mi mevzu bilemedim.


  • corneillus  (12.03.15 22:59:48) 
adam çok titiz başkasının evinde asla yemek yemeyen biri. babama bunu açıkladım kızla ben evlenicem babası gelmezse sen de gitmezsin olur biter dedim. annem de o kızdan hayır gelmez ailesi bile böyle ilerde boşanacaksınız biliyorum gel vazgeç diyor, zor durumdayım valla, nasıl bir ailem var niye böyle insan ailesini seçemiyor dünyaya gelirken ne yazık ki.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.03.15 23:00:46) 
biz bi kez gittik bayramda. bir kez de babaannesi umreden gelmişti tabi o gün babası yoktu.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.03.15 23:04:12) 
Ayrıl demiyorum yanlış anlama ama şimdi annene babana sorsak bir dolu şey anlatırlar. Aile büyüklerini de tamamen yok sayma. Sonuçta onlar da mutlaka senin iyiliğini istiyorlar. Belki senin göremediğin ve ileride sorun olacak şeyleri gördüler ve seni uyarıyorlar. Boşanma oranlarına bakarsan endişelenmekte haksız olmadıklarını anlarsın. Biz ne yaşadın bilmiyoruz. Ama sakin kafayla düşün.


  • corneillus  (12.03.15 23:05:34) 
ha bak baştan dediğim gibi seninkiler karşı tarafı sevmemişler, bahane yaratıyorlar. işin zor


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (12.03.15 23:06:14) 
Cevaplara bak aman allahim. Kimse de dememis ki nisanini nasil at diyebiliyor baban sana. Isterse dunurler arasinda herhangi bir sebepten dolayi kavga bile.etseler, evlenen sensin, seven sensin, senden baska kimi ilgilendirir. Herkesi bir yere kadar ilgilendirir. Aile de bir yere kadar.
Babana sersin gwlmiyorkar iste ne yapalim. Ne oldu yani gelmedilerse. Aranizda coxuklaeinizi evlendirmekten baska ne gibi bir iliski mevcut?

Bak her seyi anlarim yani baban davetlerine icab etmemelerinw bozulmussa haklidir ama abi nisani at ne demek yahu. Bu ne hak. Seni ne olarak goruyor baban. Neyse uzattikca uzatuyorum.
  • mahone  (12.03.15 23:07:28) 
mahone haklısın aynı düşünüyoruz senle ve aynı şeyleri yaptım ben de. ailem beni büyük biri gibi görmüyor. böyle görmeleri benimle alakalı değil. öyle ya babam bile olsan senin ne haddine nişan attırmak. dedim ben de at o nişanı da beni de bi daha çocuğun olarak görme dedim.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (12.03.15 23:20:20) 
salak salak mevzulardan nişan mı atılır yahu


  • efrasiyab87  (13.03.15 01:02:22) 
"kayınbabacığım, sizleri yemeğe bekliyoruz ama siz hiç gelmiyorsunuz üzülüyoruz. Sofrada gözümüz sizi arıyor, lütfen bizi ihmal etmeyin" tarzı şirin bir konuşma iş görür.


  • r_u_h  (13.03.15 09:14:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.