[]

çok vaktiniz ve orta halli paranız olsa ne yapardınız

şimdi ben çalışıyorum ama çalışmadan çalışıyorum. yani öyle yoğun bir mesaim yok. neyse siktir edelim bu konuyu da, kendine ayırdığınız vaktiniz çok olsaydı nelere yönelirdiniz? benim baya vaktim var, 5'e gelmeden evdeyim, haftasonu boş, istanbuldayım.

kendimce geziyorum tozuyorum da çıkıp arkadaşlarla bir iki kadeh bir şey içmek gibi şeyler yapıyorum genel olarak. hani böyle çok da genel olmadan (tiyatroya git, sinemaya git vb) şuna yönel lan, şöyle bir şey var gibim ne var ? hazır vakit varken farklı bir hobi edineyim diyorum da hobi ne olacak onu bulamıyorum?


 
müzik kursuna git

kısa vadede Opeth konserine git
  • rapon  (12.03.15 20:11:06) 
Nakit ile vakit aynı anda olaydı dil öğrenir sonra da yurt dışı geziye çıkardım


  • isimmisimyok  (12.03.15 20:12:18) 
Aynı durumda olsaydım İstanbulda kesfetmedigim yer bırakmaz aynı zamanda fotoğraf cekerdim..bitti mi tabi ki bitmedi..istanbula yakın ne kadar yer varsa belde olur kaldıysa kasaba olur haftasonları da oralara gider oradaki insanların hayatlarını yaşadıklarını blogda kaleme alırdım..


  • music wine  (12.03.15 20:14:44) 
ilginiz olan bir alanda (tiyatro, müzik aleti, resim vs.) kursa gidebilirsiniz.
veya kitap kulübü toplantıları oluyor, eğer kitap okumayı seviyorsanız.

  • bir nick var benden iceri  (12.03.15 20:15:46) 
parayı bulduğum anda yurt dışı gezilere giderdim.


  • empty bottle  (12.03.15 20:17:56) 
aslında bu senin amaçlarına bağlı mesela dil öğrenebilirsin, spor yapabilirsin, ek iş yapabilirsin, bir entrümanda kendini geliştirebilirsin hangisinden zevk alıyorsan


  • ssyumusakg  (12.03.15 20:18:03) 
Offf neler yapmazdim? Muzikle ugrasir, yillardir uzak kaldigim resimleri ugrasir, heykel yapar, ahsaptan oyma kapi yapar, merak ettigim seyleri ogrenir, fazladan bir okul okur ve burada sayamacagim daha bircok sey yapardim. Yapmak istegimin hepsini yapmaya hic calismasam bile zaman zor yeter.
Ama o degil de, cok zalimce zaman olduruyoruz. Yeni bir sey ogrenmeden 1 saat bile gecirmemeli nefes aldikca. Kendi adima zamani kallesce kullaniyorum.

  • delifaruk  (12.03.15 20:21:07) 
rc araçlarımla oynardim ben olsam. En azından haftada birkaç gün. Tek basına da yapılabilir.


  • orient blue  (12.03.15 20:21:25) 
yurtdışı gezisi+1
bir de gitmediğim hobi kursu kalmazdı

  • rock n roll  (12.03.15 20:22:01) 
Ek olarak, buyuk ihtimal hicbir hobi kursuna gitmezdim:)
Elektronikle de ugrasirdim. Butun hobiler bir yana, elektronik hobi bir yana.

  • delifaruk  (12.03.15 20:24:03 ~ 20:24:58) 
Spor yap.


  • arnold schwarzeneger  (13.03.15 07:47:09) 
Dil
Enstrüman
Spor
  • charlesbukowskiineksi  (13.03.15 08:14:11) 
motorsiklet
tegv gibi bir olusumda egitime katki saglamak

  • fallopian  (13.03.15 08:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.