[]

20.000 tl'ye kadar bayana uygun araba önerisi

Ablam için bakıyorum,bayana uygun yani küçük,az yakan otomatik bir araç lazım.özelliğe gerek yok.
Her türlü bakımıyla ben uğraşacağım için sanayiden çıkmayacak birşey olmaması gerek. Son olarak Chevrolet (piyasadan çekilmiş) Renault ve Fiat olmazsa daha hoş olur.
Önerileri beklerim. Hatta şöyle şöyle arabam var satayım diyenleri değerlendiririm.


 
"Bayan değil kadın" diyerek ilk taşı ben atayım, devamı için kolla kendini :) şaka bir yana, Mercedes Smart'lara bakmayı düşünür müsünüz?


  • sevgikusunkanadinda  (12.03.15 18:56:03 ~ 18:56:11) 
Öncelikle kalıplaşmış bir hata Yaptım sanırım. Bu sürate hız demek gibi birşey fakat kötü bir niyetim olmadığını belirteyim.
Smartlar ilgimi çekti fakat bakım ve piyasa koşulları biraz korkuttu beni. Bu Konuda yanılıyor muyum?

  • rock3r  (12.03.15 19:12:08) 
mercedes a 160 bro \m/


  • taklayamigeldiklan  (12.03.15 20:06:00) 
Evet, Smart'ların yedek parça ve tamir konusunda biraz sıkıntıları var. Eğer kasko yaptırmazsanız cebinizden çıkabilecek tampon parasının 200-300 Euro civarında olduğu söyleniyordu :) ancak içinde çelik kafes var ve oldukça güvenli bir iç donanıma sahip. Çarpışma testlerine bakabilirsin.

Bir dönem sözlük'te yazan, sonra oradaki çokbilirazyapar tiplerden sıkılıp bırakan bir arkadaş var: akıllıgelişim. Blogunda Smart'lardan bahsediyordu, eğer iyice niyetlenirsen ona da danış derim.
  • sevgikusunkanadinda  (13.03.15 01:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.