[]

zenfone 2'yi bekliyim mi yoksa iphone 6 alıyım mı?

maksadım iyi bi telefon almak. onunla işlerimi halletmek. toplamda 3 seçeneğim var.

1) iphone 6
2) note 4
3) zenfone 2

note 4 fiyat olarak iphone 6'ya yakın. bir kaç apple ürünü kullandığım için gerçekten çok kaliteli ürünler. o yüzden iphone 6 daha ağır basıyor. fiyat olarak da gerçekten birbirine pek uzak değil.

ama zenfone 2 için çok iyi şeyler söyleniyor. yakında çıkar deniliyor. ama karar veremedim. sizce zenfone 2 mi yoksa iphone 6 mı? bu konu hakkında bilgii arkadaşlar yönlendirebilir diye danışmak istedim.

 
Düşündüğüne değmez iphone aldım iki android tecrübesinden sonra başka telefona el sürmem bi daha her iki seride bir değiştirmeyi düşünüyorum planımı bile yaptım:D

iphone 6 iyidir asus ne çıkarırsa çıkarsın kıyaslanmaz bile bence iphonela...
  • salahaddin  (12.03.15 13:03:43) 
htc one m9 al


  • safepassage  (12.03.15 13:16:07) 
note 4 çoğeyi. iphone'dan ona geçip de pişman olan görmedim.


  • zgrydn  (12.03.15 13:27:33) 
zenfone 2 ile note 4 aynı klasmanda değiller. note 4 bu üç telefon içerisindeki en güçlü telefon. fiyat olarak da iphone 6 nın altında. zenfone 2 nin avantajı fiyat olacak. yada biz öyle olmasını bekliyoruz. eğer 1100 lira ve altında bir fiyattan türkiye'ye girerse zenfone 2 almak çok mantıklı olacak. çünkü o donanımı o fiyata verebilen başka bir telefon yok şu an. onun haricinde şu üç seçenek içerisinde note 4 en mantıklısı gibi görünüyor.


  • maxhoper  (12.03.15 13:39:23 ~ 13:41:12) 
android al da ne alırsan al :) iphone işine bulaşma derim. ben bulaştım sen bulaşma.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (12.03.15 13:47:44) 
ikisi de aynı işi benzer performansta yapıyor. ben olsam çok para vermezdim.


  • orient blue  (12.03.15 13:52:24) 
note 4 alanlar pek b memnun. olmadı zenfone 2 al.


  • seyduna6687  (12.03.15 14:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.