[]

enteresan belirtiler

merhaba saygıdeğer duyuru kişileri
annemin enteresan bir sorunu gelişti de böyle bir şeyi bilen duyan var mı diye merak ettim.
şimdi, kendisinde idrar yolları enfeksiyonu oluştu yakın zamanda ve bununla ilgili ilaçları kullanıyor. ama gün içerisinde bel bölgesini ovuşturup ağrıdığını belirtiyordu ki ben şahsen idrar yolları enfeksiyonun öyle ağır ağrı yaptığını değil sağlam yanma ve rahatsızlık hissi yarattığını düşünüyorum (yanlış da olabilir tabi). sonra bir baktık bel bölgesinde morluklar oluşmuş, sanki böyle sopayla vurulmuş gibi. doktora gidildi, envai çeşit test tahlil yapıldı ama bir sonuç çıkmadı, biz de annemin uzaylı olduğuna karar verip eve döndük. bugün ağrısı daha azdı ama o morlukların çok kaşındığını söyledi, ben de iyice kıllandım, tıbbi yolada başvurulmuş olduğundan dolayı buradan bir fikir sorayım dedim.

mealen, deride morluk ve kaşıntıyı yapacak nasıl bir ağrı veya hastalık olabilir iç bölgede, fikri olan var mı?

dipnot: taş ve kum yok.

 
grey turner's hastaligi olabilir ama bu uc bir ihtimal:
en.wikipedia.org

onun disinda sirf ovusturdugu icin de olabilir, cok ovusturmaktan sinir uclari da kasinti yapmaya baslar. icinizin rahat etmesi acisindan baska doktora da gidebilirsiniz bir de bilgisayarli tomografisi cekilmediyse cektirin.
  • ermanen  (23.08.09 22:15:58 ~ 22:20:37) 
grey turner bir hastalık değil, belirti. pankreatitte görülüyor ve pankreatitte ise zaten kişinin morluktan önce düşünmesi gereken çok şiddetli bir ağrısı olur göbek çevresinde ve biraz yukarısında. kendi kendisine verdiği hasar olabilir tabii annenizin. görmeden bişey söylemek zor.


  • dr cucu  (24.08.09 01:07:47) 
evet yanlislikla hastalik demisim, belirti kendisi. zaten cok uc bir ihtimal diye eklemistim. sadece pankreatitte degil "abdominal aortik anevrizma"da da gorulebilir mesela. ama bu kadar ciddi olsa anlasilirdi heralde.


  • ermanen  (24.08.09 01:14:59 ~ 01:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.