[]

yeni başlayanlar için araç kiralama

dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir, bir de hangi şirketi tercih etmek gerekir?

edit:istanbul


 
Büyük firmaları tercih etmek gerek. Budget, vs gibi. Kenar mahallelerdeki, filosu küçük ve esnaf işi takılanlardan uzak durmalı. Zaten sözleşmeyi değiştirme gibi bir hakkınız olmadığı için geniş filoya sahip büyük firmalardan alabilirsiniz. Aşağı yukarı hepsi aynı koşullara sahip. Kaza yaparsanız aracın bedelinin %1i bilmem kaçı size kaçıyor falan gibi :)

Ha bir de alacağınız aracın sağını solunu önünü arkasını binmeden önce fotoğraflarsanız iyi olur. Araç teslim ederken çakallık edip "bu burada yoktu, çarpmışsınız" muhabbeti yapanlar olabilir. Özellikle kenar mahalle rent a carcıları.
  • quanche  (12.03.15 09:57:32 ~ 10:02:10) 
büyük kurumsal yerlerden kirala. avis, hertz falan gibi. araca binmeden çevresinde bi tur at sağında solunda çizik vuruk var mı diye. yoksa teslim ederken sen yapmıştın diyebilirler. tekrar söylüyorum 3 ün 5 in hesabını yapma büyük kurumsal yerlerden kirala.


  • kelepir  (12.03.15 10:07:26) 
kesinlikle quanche ye katılmakla beraber, küçük problemleri size yüklemekten tutun da motor change edilmiş diye savcılığa şikayet edene kadar duyduk. zincir rent a carcılardan kiralayın. mümkün olan en yeni aracı alın. teslim eden kişi ile aracı detaylı gezin, iyice bakın.


  • o kadar da degil aga  (12.03.15 10:08:27) 
Allah korusun kaza maza durumlarinda kasko kapsamini sorun. Cogu firma aracin tamirde gecen suresinin kira bedelini talep ediyor. Buyuk firmalar filo kiraladiklari icin kaza durumunda firmayi ariyorsunuz, size yeni bir aracla geliyorlar ve gerisine karismiyorsunuz.

Bir de km. siniri var. Km siniri olan araclarin gunluk kiralama bedelleri daha uygun.

Aracta ikinci sofor olacaksa oinun bilgilerinin ve imzasinin da sozlesmede olmasi lazim.
  • enaz3kedi  (12.03.15 10:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.