[]

şekerrr :/

selam genşler..
kilo problemi hiç yaşamamıştım ta ki son 1 aya kadar, karın bölgemde ve bacaklarımda hafif bi kalınlaşma seziyorum, şimcik beslenmemde öyle büyük bi değişim yok oldum olası hareketli bi insan da değildim, ama şeker kullanımım biraz fazlalaştı gerek ıvır zıvır olsun gerek çaya eklediğim şeker olsun biraz tehlikeli boyutlarda sanırım...

ve itiraf etmem gerek ben galiba şeker bağımlısı olmuşum :( geçenlerde okuduğum bikaç yazıda da şekerin zihne zarar verdiğini, bedeni yaşlandırdığını okuyunca iyice korkmaya başladım. bana şekeri azaltmakla, hatta bırakmakla ilgili tavsiyeleriniz olabilir mi?

 
Şeker kullanmayın.


  • angelus  (12.03.15 00:59:56) 
Şekersiz yiyin.


  • hayt deli oglan  (12.03.15 01:16:13) 
zararlarını zaten okumuşsun, şeker illet bişi yedikçe yiyesin gelir. yani yapman gereken iradene sahip çıkıp bir süre tüketmemen 1 ay hiç yeme aramadığını fark edeceksin zaman geçtikçe. şekerin kiloyla da alakası yok ayrıca her zaman kardeşim 47 kilo şekeri sınırda biri, madde bağımlılık yaptığı için her gün tüketiyor çünkü. metabozlizması hızlı ama kanda çıkıyor vallahi.


  • mula  (12.03.15 01:24:54) 
karbonhidrat da sekerdir, yakilmayinca yag olur vucutta depolanir. o da bagimlilik yapar. yani kilonun tek sebebi seker degil, karbonhidratlar da olabilir.


  • kurbanlik koyun  (12.03.15 04:38:03) 
fedupmovie.com

sunu bul ızle
  • bryan fury  (12.03.15 07:38:17) 
Karbonhidratın yerine yağ koy.


  • arnold schwarzeneger  (12.03.15 07:44:43) 
Angelus ve hayt deli oğlan,

Ne zekisiniz siz ya. Hey allam.
  • sweeney  (12.03.15 11:44:06) 
şeker yeme isteği geldiği zaman çiğ kuruyemiş ve yoğurt yiyin. ya da 1 muz.


  • ayrıl coco  (12.03.15 11:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.