[]

laptopa virüs girdi

bir sunum için youtube'dan video almam gerekiyordu. saftirik oldouğum için gittim youtubevideosunuindir.com tarzı bi yerden indirdim. link başına ss koydum siteye yönlendirdi falan. neyse indirdiğimden beri güvenlik duvarı bip bip uyarı veriyor. bi şeyler buldu karantinaya alma sil dedim. güya.

açılışta qucikgesture.exe ve DTLite.exe hataları alıyorum. dtlite daemon tools herhalde denetim masasından kaldırmak istedim olmadı programı. malwarebytes indireyim taratayım dedim. setup açılıyor ileri ileri diyorum yükleme kısmında o da hata veriyor. ne yapayım dostlar? D sürücüsünde bir sürü fotoğrafım filmim var. format da atamam.

edit: bir de şimdi farkettim sağa sola reklam da gelmiş. içine tükürüldü aletin. imdat!!

 
virüsle ilgili değil ama youtubedan linkini yapıştırdığın videoyu bilgisayara indirmek için 4K Video Downloader diye temiz basit işini yapan bir program var


  • freebird5406_2  (11.03.15 18:57:50) 
Yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama benim başıma böyle durumlar geldiğinde sistem geri yükleme yaparak sorunu gideriyorum.


  • opium  (11.03.15 18:58:56 ~ 19:23:40) 
eksisozluk.com

lan niye dalga gecsin, cok kral bir antimalware'dir kendisi. sip diye cozer senin isini.
  • osuruklu  (11.03.15 19:57:21) 
"malwarebytes indireyim taratayım dedim. setup açılıyor ileri ileri diyorum yükleme kısmında o da hata veriyor"

adam şöyle bir şey yazmış bi okuyun. o yüzden dalga mı geçiyosun diye tepki vermiş haklı olarak. hala okumadan cevap yazıyonuz.

neyse güvenli modda kurup taramayı denedin mi malwarebytes'ı? öyle dene bir de.
  • newbie.  (11.03.15 20:00:23 ~ 20:01:23) 
he valla ben de okumadim ne yalan soyleyeyim. en cok da kizdigim sey okunmadan cevap verilmesi ama soruyu yazanin cevabina takildigim icin atladim.

o zaman eksiduyuru resmi antivirusu combofix'i calistirin hocam. yalniz indirirken ismini degistirin. deneme.exe falan yapin. bazi virusler combofix.exe diye bir dosyanin indirilmesine engel oluyor.
  • osuruklu  (11.03.15 20:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.