[]

öğrenci için kredi kartı - nereye başvurayım?

salak yapı kredi'nin play card'ını kullanıyordum. işlem denenmiş dediler, kapattık kartı. farklı numarayla basıp yenisini göndereceğiz, oradan devam edersin dediler. ama kart borcum olduğu için yenisini basamıyorlarmış, tekrar kart başvurusunda bulunmam gerekirmiş.

sms yoluyla başvurdum bugün, reddetmiş gerizekalılar. ulan limiti 500 lira, borcu 150 lira mı ne. üç yıldır kullandığım karttı. şimdi yenisini vermiyorlar adamlar.

iş bankası'ndan almak istemiyorum çünkü orada hesabım var, ödemeyi geçirirsem cart diye çeksinler istemiyorum.

belge melge kastırmadan, öğrenci kimliği veya belgesiyle kredi kartı alabileceğim, mümkünse şipşak halleden bir banka var mı? nerelere gideyim? limiti 500 lira olsa yeterli fazlasında gözüm yok.

bir de şey, ben play için sms başvurusu yaptım ama, bir de şubeye gitsem mi? "biz sizi reddetmişiz ama zaten grzekalı :))" derler mi ki?

 
ya öğrenciyken ben de kullanıyordum ama kullanmayın kredi kartı düzenli geliriniz yoksa öğrenci adam özellikle yemeye içmeye mutlaka harcıyor bir şekilde o nedenle kara listeye düşerseniz esas kredi kartına en çok ihtiyacınız olan ilk çalışmaya başladığınız yıllarda zorluk çekersiniz.


  • nuka cola  (11.03.15 11:29:08) 
@nuka cola, tavsiye için teşekkür ederim ama benim sorduğum bu değil. üç yıldır zaten kredi kartı kullanıyorum. bana şu an kredi kartı verecek banka lazım, sorum bu.


  • what is love  (11.03.15 11:32:26) 
Finansbank hemen verir. Cardfinans go başvur. Ben başvurdum 6 gün sonra kart geldi:D


  • Lola90  (11.03.15 11:38:06) 
Son 6 ayda asgariyi geciktirdiysen vermiyor çoğu. Ben de 40 tl olan borcumu geciktirdiğim için aynı muameleyi görmüştüm.

İşbankası cart diye çekemez. İnternet şubesinden veya bankamatikten otomatik ödemeyi kapatman gerekiyor sadece.

Kyk dan kredi/burs alıyorsan ziraat'a gidip ben kyk alıyorum kredi kartı da istiyorum dersen sana saniyesinde kredi kartı veriyorlar, 2 saat sonra da aktif oluyor. Bunu bi dene derim.
  • youshookmeallnightlong  (11.03.15 13:45:26) 
@youshookmeallnightlong cart diye çekebilir o hakkı saklı. Özellikle ödemeler gecikiyorsa parayı bulduğu an alır.


  • nuka cola  (12.03.15 01:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.