[]

Scout ?

Merhaba ahali son günlerde hepinizi çok yoruyorum fekat genciz kanımız deli akmakta lakin Türkiye'de futbola canı gönülden bağlı olan insanların futbolun içerisinde çalışıp sevdiği işi nasıl yapabileceği konuları araştırmaktayım ?

Örneğin scoutluk yada menajerlik yada kulüp yöneticiliği okuyupta futbolun önemli yerlerine gelebilceğimiz "MY LİFE IS FOOTBALL" diyebilceğimiz oluşumlar bulunmaktamıdırlar ?


 
Kulüplerde ne gözlemci ne de menajerlik yok onu geç. Futbolcu menajerliği ise bambaşka konu. Fifa menajeri olmak için şartlar baya çetrefilli. Lisans mezunu olacaksın, 2 dil bileceksin, itlaflarda ödenmek üzere 150bin isviçre frank'ı yatıracaksın vs vs.

En iyisi fm ya da cm oyunları için şehir gözlemcisi ol. turksportal.net bu konuda sana yardımcı olabilir.
  • ataturkiye  (23.08.09 18:22:55) 
Fakat bu sadece ilgiylede olabilcek bi husus değelmidir efenim?

Yani hayatımızın tam ortasına almadan yapılabilmektedir..
  • emresimsek  (23.08.09 18:27:57) 
Türkiye'de kim ilgilendiği alanla uğraşabilmiş ki :)

Bence antrenörlük kurslarına gidebilirsin. Onda da futbolun içinde olabilirsin. Getirisi de iyidir.
  • ataturkiye  (23.08.09 18:42:14) 
Evet hocam elbette antrönörlük kurslarınıda düşünüyorum ya :)

Aslında henüz yaşım geçmeden futbolcu mu olsam tüm kulupleri arayıp bi idmancık beni deneyin diye yalvarsam nası cevaplar alırım acaba :)
  • emresimsek  (23.08.09 18:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.