[]

toplu dvd yazma olayı

şimdi elimde nero ultra süper 7 versiyonu var, ve dvd'ye kaydetmem gereken 500 gb veri var. açlıktan ölecek duruma gelinceye kadar mutfağa gitmeye üşenen bir bünyeyim, anlarsınız her dvd için farklı project açamayacağımı. bunun bir yolu var mıdır? sevgiler




 
external al


  • bryan fury  (05.07.07 00:11:10) 
external derken? doğru anladıysam external dvd yazıcının ne gibi bir faydası olacak ki? external hard-disk diyorsan var o zaten, o da doldu.


  • redlinetheturk  (05.07.07 00:13:50) 
hic ugra$ma, ikinci bir hard disk al. ciddiyim. daha az masrafli olur.


  • katafalk  (05.07.07 00:21:26) 
bugünkü kampanya ilgini çekecektir:

www.bendeistiyorum.com

Freecom 500 Gb Taşınabilir Usb Harddisk
259.99ytl + 3.5ytl kargo
  • spinapubica  (05.07.07 00:33:33) 
yine teşekkürler fakat hard disk her alete takılmıyor, illa da dvd takılmam lazım anlayacağınız :)


  • redlinetheturk  (05.07.07 01:28:17) 
mesaj da atmıştım.
"disk backup" denen herze var, ama sadece bir diskin tamamının backup'ını almanı sağlıyor. bu backup içinden istediğin herhangi bir dosyayı almak biraz sıkıntı yaratabiliyor.

  • spinapubica  (05.07.07 10:56:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.