[]

Cola Turka

içeniniz ve ya etrafınızda içen var mı? hala migroslarda ve şokta görüyorum, bir allahın kulu almıyor ama hala satıştalar. ülker sevap için mi üretiyor nedir?




 
belki arap ülkelerine falan ithal ediyorlardır iki üç tane de iç piyasaya atıyordur arada ismimizi unutmasınlar diye.


  • loser blueser  (10.03.15 23:30:50) 
ben hiç görmüyorum. dolayısıyla almıyorum, görsem alırım belki. nasıl bir şekil onu bile hatırlamıyorum.

soruyla alakasız gerçi, coca-cola'nın asidini mi kıstılar naptılar, hiç yakmıyor namussuz. cola turka'nın daha fazlaysa cola turka alırız.
  • dead and broken  (10.03.15 23:31:34) 
@dead migroslarda %100 var, dolaplarda değil gerçi reyona koymuşlar.

tadı da baharatlı gibi aklımda kalmış, asidi de fazlaydı sanırım.
  • mattiadestro  (10.03.15 23:36:07) 
babam arada öbürleri günah deyip alıyor :)) var yani alanı, özellikle dindar kesim. buna ne olmuş iğrenç lan deyip baktım da bardağı 50 kalori mi ne, tatlandırıcı var içinde epey.


  • apartman teyze  (10.03.15 23:38:07) 
"İçmeyin şu zıkkımı be abicim"


  • amonaki  (10.03.15 23:38:30) 
1 ay kadar önce türk toplumu ideal örneklemi gibi her kesimden insanın olduğu bir toplantıda cola turka muhabbeti geçtiğinde insanlar coca cola'ya tercih ettiklerini belirttiler. İçiyorlarmış yani. Ben hala üretildiğinden bile habersizdim.


  • ay nov kung fu  (10.03.15 23:40:05) 
biz yaz aylarında eğer rakibimiz yoksa sadece cola turka ve türevlerini satıyoruz.
sunny, çamlıca vs.. hem daha karlı, hem de müslüman halk "hmm diğerleri israil'e amerika'ya kazandırıyor, ülker kazansın amk" diyip gık demeden alıyor. ha aynı adamın önüne coca cola pepsi koysam onu alır, o ayrı.

  • feel the blanks  (11.03.15 01:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.