[]

yardım edin kilo alıyorum :(

öncelikle günde 5 kupa çay içiyorum ofisteyken, içine 6 tane küp şeker atıyorum.yani günlük 30 tane küp şeker. ekmek arası şeyler yiyorum salam döner falan işte.ekmek tamam ama küp şekerin etkisi çok olur mu bu kadar? nereden başlamam lazım. işe başlamadan önce 82 kiloydum bugün çıktım tartıya 90 olmuşum :(




 
nickini biz yiyelim sana zeval gelmesin :/

yurtta kalirken seker bulmak cok zor oldugu icin sekerli cay icmeyi birakmistim. bayagi bir fark ediyor. azar azar degil, hotonk diye birakmayi deneyebilirsin. ben yaptim oldu.
  • tannen  (10.03.15 19:47:10) 
yapma etme,


  • yonge and bloor  (10.03.15 19:49:46) 
hayir cayi sekerli icmek zaten zarar ziyan bir olay, 6 kup seker nedir abi? Veliefendi'de ki beygirler yemiyor o kadar sekeri. hala bir de "küp şekerin etkisi çok olur mu bu kadar?" diyorsun. 8 kilo almissin iste daha ne olacagdi?


  • fortisvita  (10.03.15 19:56:57 ~ 19:57:17) 
30 tane küp şeker ne demek ya? şekersiz iç çayını, içemiyorsan çay da içme. ekmek arası olayını da bırak. kilon ne kadar fazla olursa motivasyonun daha az oluyor. ben nasıl olsa bu kadar kiloyu veremem deyip iyice salıyorsun. biraz dikkat et daha da alma. zayıflamak çok zor bir süreç, çok sıkıntılı. ben hüngür hüngür ağladığımı bilirim bunaldım diye. kendine dikkat et, abartma yemeği. dikkat edersen çok güzel zayıflarsın.


  • rock n roll  (10.03.15 20:01:31) 
böyle devam edersen 100'ü de görürsün tartıda, üstünü de.

şeker kısır döngüye sokuyor insanı, sürekli bir kazınma hali. Ekmek arası zaten sıkıntılı.

sabahları yulaf ezmesi ye, içine az meyve doğra, yarım yağlı ya da yağsız sütle, hazırlamak çok kolay. bir başka gün birkaç yumurta haşla, lor peyniri, zeytin falan ye.

ekmek arasını bırak, yanında götür yemeğini, ton balığı olabilir mesela. ekmek yiyeceksen yanında ince bir dilim tam buğday ekmeği ye. dışarıda yiyeceksen, tavuk şiş, külbastı gibi bir şeyler sipariş et, pirinç pilavına dokunma, bulgur varsa göm, doymuyorsan iki porsiyon sipariş et ama ekmek arası yeme.

kariyer rekoru 105kg. olan ve şu anda 85 civarı hayatında ilk kez skinny fit pantolon giyen bir arkadaştan tavsiyeler sana.

minimum basit şeker, karbonhidrat, maksimum lif, protein, kompleks karbonhidrat, bol su, az meyve... hayat çogzel. daha az acıkacaksın zamanla.
  • crescendo  (10.03.15 20:13:01) 
sadece kullandığınız küp şekerle günlük ihtiyacınızın 30 kartını alıyorsunuz. salam sosis olayına girmiyorum bile. ekmek, küp şekerin yanında sütten çıkmış ak kaşık gibi kalıyor. bunun dışında söylediklerinze bakarak sadece küp şekeri keserek dahi kilo vermeniz oldukça zor.


  • orada olmayan adam  (10.03.15 20:13:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.