[]

Yarın izmir'de ne yapayım?

Tüm günüm boş. Geçen hafta kordon'dan konak'a yürüdüm, vapur ile karşıyaka'ya geçtim, orada biraz gezip eve döndüm. Özellikle kordon ve konak arasında çok enteresan tipler vardı gündüz. Yalnız olduğum için de arkadaşı ve sevgilisiyle gezenlere bakıp canımı sıktım iyice. Pek sosyal bir tip değilim ama buna rağmen kalabalıkta yalnız hissediyorum bazen. Buna çözüm aramıyorum da asıl soruya cevap bekliyorum, yarın ne yapsam?




 
basmaneden kemeraltina yuruyebilirsin gorebilecegin en ilginc tiplere burada rastlayabilirsin.


  • enaz3kedi  (10.03.15 19:18:29) 
kızlar ağası hanı var, orada avluda oturup kahve içebilirsin. kemeraltı ilginç bir yer bence, şöyle bir dolaşıp o kalabalıkta kaybolabilirsin. sonra asansöre gidebilirsin. zaten yürüme mesafesinde.
sahilde yürüyebilirsin işte. bu bile yeterli bence.

  • şubatsonrası  (10.03.15 19:34:01) 
asansör'e git, manzarayı seyret.
oradan konak'a geri dön, atla metro'ya bornova'ya git. üniversiteli arkadaşların arasına karış, küçük park'ta bir şeyler iç.

  • teknikekip  (10.03.15 19:39:10) 
Efes'e ya da Bergama'ya git. Yanına da bir Homeros destanı al, tiyatroya otur oku. Yanına ceket de al, üşüme.


  • noli me tangere  (10.03.15 20:02:17) 
Kemer altında önce "kemer6" da akya balığı ye sora meşhur şambalicide şam bali ye üzerinede Türk kahvesi göm sora pisikletle alsancağa geç Cafe del mundaya git öğlen baveyra sı çak bi tane ohh miss


  • amonaki  (10.03.15 23:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.