[]

ingilizce, sağlam bir medikal forum

bu doktorların insafına kalırsam öleceğim ben. çok güzel kaynaklar, efendime söyleyeyim siteler var. ne bileyim adam çatır çatır ne olduğunu yazıyor, bilenler yorum yapıyor vesaire. bu tarz, önerebileceğiniz bir medikal forum var mı acaba? girsem hani anlatsam böyle böyle, onlar da fikir verse. doktorsitesi tarzı semptom yazıp teşhis aldığımız bir yer sormuyorum. ben semptom yazıcam ama "sende şu var" demek yerine açıklayacaklar, bilgi verecekler vesaire.

sıkıntının neyden kaynaklandığını türk hekimleri hala çözebilmiş değil, dolayısıyla net bir branş söyleyemiyorum ama nörolojik hastalıklarla ilgili bir forum daha iyi olur diye tahmin ediyorum.

bu arada kusura bakmayın 7-8 aydır her duyurumda kafa skiyorum ama gerçekten elim kolum bağlanmış durumda. ne yapacağımı şaşırdım. hiçbir şeyden sonuç çıkmıyor. özele gidemiyorum. en azından ne olabileceğine dair uzmanlardan falan fikir almak istiyorum.

 
forumda doktorların cevap vereceğini sanmıyorum. neticede adamların zaten kısıtlı zamanları var onu da para kazanmadıkları bir yerde danışmanlık yaparak harcamazlar diye düşünüyorum. olsa olsa doktorluğa özenen tiplerin yorumları olabilir. o da güvensiz olur.


  • m murphy  (10.03.15 18:09:51) 
hocam böyle destek grupları falan oluyor, "aynısı kaynımda da var" diyorlar vesaire o tarz bir şeyler de işimi görür. hani aynı sendeki gibiydi, sonra öldü möldü bir şeyler yazsınlar yeter ki. uzman olmasına gerek yok. zaten ona göre hareket etmeyeceğim, sadece fikir istiyorum.


  • what is love  (10.03.15 18:11:30) 
psikiyatriye gidin.


  • fayfim  (10.03.15 18:14:13) 
@fayfim, psikiyatriye zaten gidiyorum. anlattığım zaman sadece bu durumun psikolojim üzerindeki etkisi hakkında konuşuyorlar. en az 6-7 doktora gittim ve hepsi sistemsel bir rahatsızlık olduğu konusunda hemfikir ama ne olduğunu çözemiyorlar. sürekli kas ağrısı çekiyorum, düşük ayak var. psikiyatri buna ne yapacak?


  • what is love  (10.03.15 18:18:18) 
ne olduğunu çözemeyen doktor sevk eder. 6-7 değişik doktora giderseniz bir sonuç alamazsınız zaten. tek bir doktora sürekli gideceksiniz. bu işin en sonu da üniversite hastaneleri zaten. eğer kimse sizi üst merkezlere sevk etmiyorsa da ciddi bir hastalığınız yoktur zaten. o yüzden psikiyatriye gidin dedim.


  • fayfim  (10.03.15 18:44:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.