[]

İş başvuruları yapıyorum

Öyle yani. Günümüm önemli kısmı bununla geçiyor. Dönen 2 3 yer oldu :) 300 400 vardır başvurum farklı sitelerden. Elektrik elektronik mühendisiyim. yeni mezun.

Neyse şeyi sorcam.

Ben şimdi sabah bi yeri aradım. Dedim ben yenibiris ten basvurdum. Geldi mi emin olamadım falan. Adam mail verdi buraya atar mısınz dedi. Attım cv mi.

Lan acaba diyorum, maili yanlış anladım da yanlış adrese mi attım. Tekrar arasam ben mail attım hocu diye iyi bi sey olur mu bu?

 
aramayın. yenibirişten başvurduysanız başvurunun gitmeme gibi bir ihtimali yok. hem başvurdunuz, hem arayıp mail attınız. tekrar arayıp sorarsanız olumsuz izlenim bırakırsınız.


  • the silent enigma  (10.03.15 14:57:00) 
"Mail'im ulaştı mı teyit amaçlı arıyorum" diyebilirsin. O işin gücün arasında çok dikkate alacağını sanmıyorum bu sorunu. Zaten seni bu soruya göre işe almayacaklarsa varsın almasınlar.


  • Thredith  (10.03.15 14:57:07) 
adam zaten kibarlıktan vermiştir. o ilana biri lazım olsa açar bakarlar yenibirişten. çok arayanlara biraz negatif bakıyorum ben.


  • freya  (10.03.15 15:05:10) 
yenibiriş'ten gitmeme ihtimali yok, gitmiş de görüntülememişler. aradığım adam da habersiz gibiydi yenibiriş'ten.

2 farklı yorum geldi. çok kararsız kaldım. verdiği mail adresine bir mail attım, yanlış mail adresi değildir umarım.
  • brad pitt  (10.03.15 15:05:41) 
ara birader. bir sorun olmaz yeter ki nezaketi tuttur. haliyle seni anlarlar. çok normal bir şey bu. kolay gelsin.


  • fempusay  (10.03.15 15:10:34 ~ 15:10:48) 
arama tabi ki. ik yı darlamayın arkadaşlar.

senin araman seni uygun yapmayacak pozisyona. zaten kendi kriterlerine göre başvuru sonuçlarını tarıyorlar o kriterlerde değilsen cv n görüntülenmez.

ya sana uygun olmayan yerlere başvuruyorsun, ya ücret beklentin çok yüksek, ya askerliğin yok, ya da tecrüben yok tecrübeli ilanlarına başvuruyorsun.
  • benaslinda  (10.03.15 16:11:45) 
elbette ara. mail atıp bırakan adam ile işini takip eden adam arasında dev fark var.


  • rygard  (10.03.15 19:03:54) 
ara -arama fark yapmaz. Bazı işverenlere feces atsan yarabbi sukur derler.

Ama ucuza çalısırsan belki bir gun mudur olabilirsin sayın karınca!
  • anonymice  (10.03.15 19:26:31) 
Bence zamanınızı özelliklerinizle direkt uyan ilanlara başvurmaya harcayın. Sizi tenzih ederim ama çalıştığım şirket için bir ilan verdik, nerdeyse yüzlerce kişi başvurmuş ilan açıklamasını bile okumamış. İnsan sıkılıyor, dur bir Ahmeti arayım tanıdığı var mı diyor.
İlam içeriği önemli. Birde sizin özgeçmiş. Bence standart cvden başvurmayı ilana göre güncelleyin.
Haa asıl cevap bence de aramayın tekrar.
  • dunyatuhaf  (11.03.15 00:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.