[]

İzmirliler bakabilir mi?

Ramazan bayramının ikinci gününden başlayan üç dört günlük bi tatil yapmak istiyoruz İzmir'de. ama bayram olacağı için her yer çok kalabalık olacak. O yüzden nispeten sakin, denizi güzel bi yer arıyoruz. Başka tarih ayarlayamıyoruz maalesef çünkü tam bayramın ikinci günü Türkiye'de olucaz.

Önerilerinizi bekliyorum.


 
Seferihisar olabilir bak denizi güzel ama girebilir misiniz bilmem şahsen ben girmem deniz soğuk daha

Seferihisar da otellere bakın derim
  • indescribable  (10.03.15 09:02:38) 
(bkz: Urla)
Google hz. urla otelleri yazın epey yardımı dokunur.

  • my name is faith  (10.03.15 09:09:14) 
karaburun, mordogan taraflarına bakın oralar sakin olur


  • mirty  (10.03.15 09:36:42) 
bayram sebebiyle her yer kalabalik olacaktir. seferihisar/sigacik tavsiye edilir.


  • enaz3kedi  (10.03.15 10:16:33) 
eğer aradığınız herşey dahil konsepti ise izmir bölgesi pek uygun değil. ancak gezmeli tozmalı, arada başka yerlerde kalmalık bişeyler arıyorsanız alaçatı'da kalarak her gün başka bir yere gidebilirsiniz. bütün günü geçirebileceğiniz güzel beach'ler var yarımadada. bir gün seferihisar, bir gün urla, karaburun vs gezilebilir. buraların pek görülesi yerler olmadığını belirtmekte fayda var. deniz kenarında kötü şekilde turistikleşmiş kasabalar.


  • screamshot  (10.03.15 10:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.