[]

Issizlikten biktim usandim artik

Sadece kamuda gecerliligi olan, onda da kadro sikintisi olan, kpss'den 95 alti alanin sansinin olmadigi bir bolumden mezunum.

Disaridan bakan bende herseyi gulluk gulistanlik goruyor ama, gunu kurtaracak gelir kapilarim da tukendi artik. Baska alanda gelistirmistim kendimi ama o isler de bitti. Nihayetinde o alandaki isimden cikmak zorunda oldugum tarihten bu zamana 1 sene gecti ve hala issizim. Birkac yere basladim, olmadi.

Artik vatan, namus ve inanc disinda hicbir degerim kalmadi. Karni ac adamin dusunebilecegi baska seyi olmuyormus anladim bunu. Kime soylesem, iyi kotu fotograf cekebiliyorsun. Isin etigini, sanatini dusunme. Al otomatik moda, orta alt seviye muhitlerde dugun nisan fotografciligi yap. Her haftasonu en az 1000 ustu gelirin olur diyorlar.

Sahiden bu kadar mi kolay bu is ya? Son care oalrak bunu yapacagim. Cevreyi nasil ediniyor bu tipler? (Bu isi kaliteli yapanlari tenzih ederim yine de).

 
Son care diye birsey yoktur. Oncelikle hayatta kalma vardir. Sonra da digerleri gelir. Sen ufaktan o ise bir basla yavas yavas bir durumun duzelsin. Sonra da bakarsin dalgana, zaten dugun sezonu basladi bile.


  • dougsampson  (10.03.15 01:52:21) 
tabi lan manyak misin. bok gibi cek fotograflari, is etigi metigi bunlar da neymis, herkes enayi zaten bi sen akillisin.


  • baldur2  (10.03.15 02:02:18) 
Azıcık bi bütçeyle git kart bastır çevrendeki tüm düğün salonlarına bırak konuş sahipleri ile . 1000 adeti 50 tl
Bi de web sitesi yaptır kendine
Ortalama 250 ila 500 tl arası
Faceden de işin için bi sayfa kur
mutlaka iş gelicek
  • isimmisimyok  (10.03.15 06:40:01) 
Fotografcilik yapanlar cok mu iyi yapiyor sanki? Cok pahalilar bile photoshop fotografciligi. Su pozu ver, elini tut, saril, gulumse... hepsi bu. Az miktarda var gercekten fotograf cekebilen insan. O yuzden deneyebilirsin. Az parayla baslarsin tanindikca arttirirsin. Oyle bir sey ki bu populerlesirsen ne kadar tekduze cekiyor olursan ol tercih edilirsin.


  • pinkpeony  (10.03.15 07:56:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.