[]

ziraat bankası uzman yardımcılığı

ziraat bankası sınav ilanı vermiş. ancak ne önceki yıllara ait sınav sorularını bulabildim ne de uzman yardımcılığının özlük hakları hakkında bir bilgi bulabildim.

bu pozisyon ne kadar maaş alır? bu pozisyonda çalışan biri varsa maaşını yazabilir mi?

geçmiş yıllara ait sınav sorularını nereden bulabilirim?

 
panpa internette arat 2007 2008 yıllarına ait sorular var


  • limoncello  (09.03.15 22:52:01) 
Memurlar.net'teki başlığında 2700 brüt maaş + 700 brüt istanbul tazminatı, (yani kabaca 2500 net oluyor) + derecelere göre yaklaşık 100-200 arası net dil tazminatı alındığı yazmış. ama açıkçası ben de bu pozisyondaki birinin hangi departmanda çalıştığını, kariyer basamaklarını nereye kadar tırmanabileceklerini filan merak ediyorum. Bilen varsa belirtirse sevinirim.


  • tsubasa ohzora  (09.03.15 22:57:27) 
bir de bunlar bildigim kadariyla 16 maas aliyorlar.


  • dougsampson  (10.03.15 01:13:13) 
merhaba, 5 yıl önceki mesleğimdi... 2010'da istifa ettim ama o günlerdeki şartları söyleyeyim sana...

2 ay tek maaş, 1 ay çift maaş olmak üzere yılda 16 maaş alınıyor. benim dönemde aylık 2500-3000 e falan denk geliyordu ortalama. şimdi de sanırım 3500, istanbul'da çalışacaksan istanbul tazminatı ile birlikte 4000 civarına gelir diye düşünüyorum.

yine benim dönemimde 3 yıl çalışma taahhütü vardı. işe girdikten sonra 3 yıl içinde istifa edersen yaklaşık 30.000 tl tazminat ödüyorsun. bu tazminat ilk işe girdiğinde bankanın sana verdiği bankacılık okulu eğitiminin karşılığıdır. ben paşa paşa ödemiştim o meblayı birinci yıl sonunda istifa ettiğim için.

istanbul'da, özellikle de büyük ölçekli bir şubede ticari birimdeysen hayattan bezersin bu pozisyonda. genel müdürlük bünyesindeysen iyidir. bu nedenle çalışmaya başlayacağın yer ve tıpkı askerlik mantığındaki gibi şube müdürün falan önem arz ediyor.

geçmiş yıllara ait sınav sorularını yayınlamaz ziraat bankası. memur forumlarında bu sınava daha önceden girenler akıllarında kalan şeyleri yazarlar; onlardan faydalanabilirsin.

başka soruların varsa cevaplarım.. başarılar :)
  • mesudiyeli mesut  (10.03.15 07:39:35) 
bu sınava aöflüler girebiliyor mu


  • sevisgenturk  (10.03.15 08:25:22) 
bi soru daha, sınavdan sonra askerde olacağım mulakata gidemezsem hakkım yanmıs olacak değil mi ?


  • sevisgenturk  (10.03.15 08:31:22) 
Sınava aöflüler girebiliyor. Sınavdan sonra mülakata giremezseniz hakkınız yanıyor.

Cevap yazan herkese teşekkürler.
  • cinayet saati  (10.03.15 11:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.