[]

İş yeri stresi

merhaba,

Kurumsal olmayan 12 kişilik küçük bir şirkette çalışıyorum. Iyi niyetli oldugunu düşünsem de fevri kararlar veren, çok çabuk karar değiştiren ve insan ilişkileri çok iyi olmayan bir yatırımcı / patronumuz var. Kendisi haftada üç dört gün ofiste oluyor.

Ben de iki üç haftadır onun altında bir nevi koordinatör görevindeyim. Öncesinde kendi sınırlı görevimi yapıyordum. Patron genel müdüre yol verdi ve ofise gidip gelmeye başladı. İşi ve sektörü seviyorum, ancak sürekli yeni kararların alınması ve birden bire daha önce üstlenmediğim sorumlulukları üstlenmem beni etkilemeye başladı, bir yandan da böyle bir tecrübe edinmek çok Hoşuma gidiyor.

İş dışında onu ne yapsak, yok efendim şunun derdini nasıl halletsek falan diye düşünüp duruyorum, gerildikçe geriliyorum.

Yaşadığım stresten nasıl kurtulurum? Neler önerirsiniz?

 
aynen bu dediklerini patronuna söyleyip zam iste.


  • mayhemdemon  (09.03.15 22:42:19) 
maddi bir beklentim yok, stresle baş etmek istiyorum sadece


  • schwannoma  (09.03.15 22:50:48) 
Benzer bi durum başıma gelmişti. Her müşterinin derdini kafaya takmışım, stresten uyku uyuyamıyordum. Sonra dedim lan banane, işler gecikecekse müşterinin işi gecikecek onlar düşünsün... Az biraz rahatlattım kendimi. Sen kendini aşırı yıpratmadan işini yap, gerekiyorsa not defteri taşı herşeyi aklında tutmaya uğraşma, günlük programlı bir şekilde çalış gerisini dert etme. Mesai bitince unut herşeyi.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (09.03.15 23:19:23) 
o stresle bas etmenin bir yolu zaten kazanacagin para. ya ne bicim insanlar var bu is hayatinda. git zam iste patronundan.


  • dougsampson  (10.03.15 01:15:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.