[]

hekim arkadaşlar bi bakabilir misiniz?

Sağ el işaret parmağı ve sol el orta parmak tırnağında dipten uca doğru pütürtü (kabartı) tarzı oluşumlar var. Neden olabilir?

İnternetten nedenlerini araştırdım fakat pek istemediğim sonuçlarla karşılaştım. Gece gece ürktüm yahu.


 
konuyla ilgili bilgim yok ancak ''kaynımda da vardı'' tadında yorum yapmaya geldim.
arkadaşımda dalga dalga kabartı vardı, mantar deyip bir tedavi uygulamışlardı. uzun sürmüştü epey, o tırnak uzadıkça iyileşmişti ve yenilenmişti.

  • neferkitty  (09.03.15 22:17:14 ~ 22:17:42) 
hekim değilim lakin bende de vardı işaret parmağı ile başparmak arasında geçti kendikendine siğil gibi ama değil kasınıyouda arada antep fıstıgı yiyince oluyodu bakmıstım karaciğerle alakalıydı


  • mülteci isteklerim oldu ara sıra  (09.03.15 22:21:20) 
siğil olablir.


  • fayfim  (09.03.15 22:32:15) 
Siğil gibi değil oluşan yeni birşey yok, tırnak üzerinde dalgalanma, kabartı var.


  • karsinin aksisi  (09.03.15 22:34:30) 
  • neferkitty  (09.03.15 22:36:18) 
he tırnak üzerinde olduğunu okumamışım. tırnaktaysa muhtemelen mantardır. tırnak mantarı kolay geçmez.


  • fayfim  (09.03.15 22:55:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.