[]

suya düşen telefon

iki aylık lg g2yi suya (aslında tuvalete) düşürdüm. teknosadan almıştım tamir için oraya verdim ve 800 lira fiyat çıkardılar. 800 lira çok değil mi? alıp dışarda bi yerde yaptırsam daha ucuza gelme ihtimali var mıdır? yoksa umudu kesip yeni telefon mu bakmalı?




 
kaç GB'lık versiyon?


  • eys of speyds  (09.03.15 20:01:45) 
16


  • 2103  (09.03.15 20:02:29) 
muhtemelen tum elektronıgı yandıgından bı nefı sıfırlayacaklar herseyı. daha ucuza tum bılesenlerı aliexpresten bulabılın kendın takacaksan.


  • bryan fury  (09.03.15 20:02:41) 
16 GB'lık versiyonu ikinci el olarak 700 civarına bulabilirsin. dışarıda yaptırma kısmını bilmiyorum. ayrıca teknosa ile değil şengüller ile görüş bir de, teknosa araya ücret katıyorsa hiç şaşırmam.


  • eys of speyds  (09.03.15 20:03:08) 
Geçmiş olsun. 6 ay önce aynı şey başımıza geldi yetkili servis 800TL ücret karşılığında tamirini gerçekleştirdi. (32GB modeli)

Teknosa'dan aldığına göre senin cihazının da LG Türkiye garantisi var. Eğer telefonu alalı bir yılı geçmediyse garantisinin devamı için yetkili serviste yaptırmanı şiddetle öneririm. Aslında senin telefonun perte çıkmış durumda. Ancak LG diyor ki, ben bu adama ekranı, kamerası, anakartı vs için tek tek ücret çıkarsam astarı yüzünden pahlıya mal olacak. Ben senden anakart(800TL) masrafı alayım geri kalanını ücretsiz değiştireyim anlaşalım diyor. Mecidiyeköy'deki servisi tavsiye ederim.
  • sylvan  (09.03.15 20:19:43) 
o telefondan hayır gelmez, üzgünüm. Kullandıkça, ana karttan voltaj geçtikçe o telefon yavaşça çürümeye devam edecek, bir ay olmasa da üç ay sonra yine patlak verecek. Üzgünüm, sana z serisi bir telefon yolu gözüktü.


  • yirmisantim  (09.03.15 20:33:42) 
ben geçtiğimiz aylarda lavaboya düşürmek suretiyle aynı durumu yaşadım. yalnız servise verip yaptırmaktansa içindeki flex kablosunu çinden sipariş ettim. buraya gelince de kendim söküp taktım. benim aygıtımdaki sorun şarj olmamasıyla alakalı olduğu için bana toplamda maliyeti 5 dolar gibi bişey oldu.

tabi senin durumunda arıza tam nerede önce onu tespit edebilmek lazım. yalnız ne olursa olsun sıfır fiyatı 1100-1300 lira olan bir aleti 800 liraya tamir ettirmek çok mantıklı değil bence de.
  • carliston  (09.03.15 21:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.