[]

psikologa gidip rahatlayan var mi?

Daha dogrusu etkisini gören var mi? Cunku evet gittim ve ben buraya bir daha gelmemeliyim o zaman düzgün olmaliyim dedim çıkınca ve rahatladım resmen. Yalniz cok garip ya. Girince bi kere hasta miyim ben gibi dusunmeye basliyor insan ve rahatsiz oluyor. Kalkip gitmek istiyor. bi suru ne neden sence evet napmak lazim gibi soru sordu. Arkadas ben bilsem napayım orda? Oncesinden başlayıp tum yıllarını anlatican dedi. Orda da ayri cekindim. Hayir anlatilcak bise olur anlatirM. Niye her seyi anlatiyim. Niye bi suclu ariyoruz gbi. Sıkıldım yani. Ve bi daha gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim. Siz gidenler? Rahatliyonuz mu? Oyleymis gibi mi yapiyosunuz? Sahiden hasta olmuyor musunuz girince? Napiyosunuz, nasil bi tecrube edindiniz?




 
8 yıldır dönem dönem gidiyorum ve şahsen bayılırım psikologlara. Kendimi en rahat hissettiğim ortam oluyor genelde, tanımadığım biri ve beni yargılamayacak sadece işini yapan biri, o yüzden pek utanılacak biri değil. Kendimi kötü anlamda hasta hissetmiyorum, sorunlarımı çözmeye çalışan, gelişen biri olarak görüyorum.


  • loralynn  (09.03.15 18:26:17) 
Psikolog seçimi de önemli bu arada. Sevgilim için bu adam sizi önemsemiyor ve beraber olmayacaksınız bunu beklemeyin gerçekçi olun diyen hatunu unutmuyorum hala. Zira hala beraberiz ve hayatta iki eli kanda olsa hep yanımda olacak tek kişi.


  • isimmisimyok  (09.03.15 18:33:08) 
bir kere gittim, bence bir boka yaramıyorlar ama neyse inananların sinirini bozmak istemem.


  • fransizkalanadam  (09.03.15 18:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.