[]

Öğretmenlik okuyup İş Analisti olan tanıdıklarınız var mı?

Merhabalar.
Biyoloji Öğretmenliği mezunu bir yakınım Yönetim Bilişim Sistemleri sertifikası alıp İş Analisti olmayı düşünüyor.

Sizin çevrenizde böyle bir örnek var mı? Yani sonuç olarak bir öğretmenlik mezununun analistlikte şansı var mıdır?

 
is analistligi yaptim uzun sure.. 7-8 yil filan.. bisuru farkli firmada calistim onlarca analistle tanistim hic ogretmen olani yoktu.

agirlikta endüstri muh , matematik muh isletme muh. bilgisayar muh.
  • kennym  (09.03.15 19:12:21) 
hocam mevzuyu algiladiktan sonra ne oldugunun onemi yok. algisi acik , hizli ogrwnebilen , copycat tarzi olan herkes yapabilir


  • kennym  (09.03.15 19:14:20) 
Haklisiniz, herkes yapabilir ama asil soru firmalar bunu kabul eder mi?


  • okanlash  (09.03.15 19:45:18) 
biyoloji okuyup developer olmuş birini biliyorum. oluyor yani. ama iş bulmak bir mühendise göre daha zor olur ve nispeten daha az maaş alır. çalıştığı yerler de çok iyi yerler olmayabilir. fena yerler olmayabilir yine tabi.


  • lemmiwinks  (09.03.15 20:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.